Показване на резултати 1 до 1 от 1

Тема: Нашите правила!

 1. #1
  Мега Админ

  User Info Menu

  Exclamation Нашите правила!

  1. При регистрацията на потребителско име, да не ce използва обида, критика, подобие, реклама на друг участник или на фирма, сайт, (друго).

  2. Използването на рекламни, политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, обиди и нападки, накърняващи личното достойнство и други подобни са абсолютно забранени и при нарушение, потребителят ще бъде наказван!

  3. Потребителят не може да регистрира повече от едно потребителско име, освен в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основното такова.

  4. Писането на кирилица е задължително. Българският език е официалният език. Явни демонстрации на неуважение или нежелание да се използва ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Такива мнения на участници, отказващи да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани и авторите наказвани.

  5. Темите трябва да се формулират по начин, който дава да се разбере възможно най-пълно, недвусмислено и кратко за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана и автора наказан.

  6. Потребителят, преди да публикува нова тема, е длъжен да провери за евентуално нейно съществуване, за да се избегне повтаряне на теми. При наличие на еднакви теми по-новата ще бъде отстранявана.

  7. Създадени теми с еднакво съдържание в различни раздели ще бъдат отстранявани.

  8. Създадена тема в неподходящ раздел ще бъде премествана.

  9. Създадени теми с близко съдържание в един раздел ще бъдат обединявани под общото заглавие на най-късно създадената.


  10. Публикуването на няколко поредни поста не се разрешава. Редактирайте първият!

  11. Директни линкове и картинки към и от официални сайтове са забранени! Такива могат да бъдат използвани САМО през безплатни хостове. Всички останали линкове се вмъкват по начинът, описан ТУК!!!

  12. Ако някой от вас открие пост или тема, нарушаваща правилата във Форума, нека да използва съответния бутон -> , за да извести нашият екип.

  13. За да изкажете благодарност или неприязън към даден пост (потребител) използвайте бутона РЕПУТАЦИЯ. Постове с една дума (10х, мерси, благодаря и т.н.) са забранени!


  14. На потребителите се забранява публично да се изявяват като модератори.

  15. Личните дискусии във форума се правят само с лични съобщения.

  16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка, както и ползването на препинателни знаци е задължително! Забранено е писането изцяло с главни букви!

  17. Всякакъв спам или офф топик е забранен.Такива мнения ще бъдат изтривани и авторът ще бъде незабавно предупреден (наказан при рецидив).

  18. Пише се главно в черен цвят. Другите цветове се използват за наблягане на някоя дума или израз. Забранено е да се употребява червено. Само модератори и админи имат право да го използват.

  19.
  В: Защо не мога да видя съдържанието на някои теми, или не мога да изпращам/получавам лични съобщения до/от други потребители?
  О: За да разглеждате/поствате/редактирате съдържанието на теми в някои раздели, и да изпращате лични съобщения, са Ви необходими поне 25 мнения/поста, да са минали поне 60 дни от регистрацията Ви тук и Репутацията Ви да е над 25!

  20. Забранява се "просенето" на репутация под каквато и да е форма.За нарушаване на правилото наказание ще получат както "просещият" така и "даряващият".
  Запоследна редакция от D-Wade : 27.10.2011г. в 20:15

 2. Здравейте

  За да видите цялата тема, моля логнете се или се регистрирайте.

Тагове

Правила за писане на мнения

 • Вие не можете да създадете нова тема
 • Вие не можете да отговаряте
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мнения
 •