Вижте пълната версия : Най-добрите хакерски програми!!!!!Страници : [1] 2 3

Хиена
05.05.2009г., 21:29
Тук са най добрите хакерски програми, които могат да се намерят из нета!!!!!!http://rshack.hit.bg/skull.gif
Преди да свалите и стартирате някоя програмка имайте предвид, че Антивирусната ви програма ще се побърка.Това е нормално за програми от този род.Отговорността е изцяло ваша за причинени щети от злонамерено използване.
http://i42.tinypic.com/6p2rea.pnghttp://i40.tinypic.com/o9hgtz.png
Euthan (http://rshack.hit.bg/Euthan.rar)Тази програма е за анонимно изпращане на email,с нея може да изпратите писмо на някого,която може да е дори и от чичо бил@microsoft.com Anonymmail (http://rshack.hit.bg/anonymmail.rar)Името само си говори,подобна програма е горната,но май тази е с повече функцииDial Watcher (http://rshack.hit.bg/Dial%20Watcher%20v3.7.rar) Наблюдава дейностите,които се извършват на компютъра Elite (http://rshack.hit.bg/elite.rar)Тази програма съчетава в себе си много функции.Многофункционална програма с много екстри(Mailbomber,nuke,png).Абе въобще мноо яка програма.Задължителна за добрия хакер. Hack (http://rshack.hit.bg/hack.rar)С тази програма може да хакнете няколко интернет доставчика наведнъж( например e-card.Изпробва много пароли и която пасне на username-a я записва в файл в директорията,където е пусната програмта. Hackoffice (http://rshack.hit.bg/hackoffice.rar)Програма с която може да хакнете някой не добре защитен сайт, програмата е удобна и лесна за изплозване.И умната :) Haktek (http://rshack.hit.bg/haktek.rar)Още една програма с много екстри(mailbmber,antimailbomber(ако някой ви е напълнил пощата до дупка така може да я очистете),портскан)има още яки неща,въобще готина програма. HookDump (http://rshack.hit.bg/HookDump.rar)Всичко което е написано от клавиатурата на компютъра,на който е инсталирана програмата се записва в текстов фаил,някаде из PC-то,за повече инфо,отворете текстовия файл в директорията,който е на руски. Naebi suseda (http://rshack.hit.bg/naebisuseda.rar)Много известен руски троянец,чрез който с малко повече късмет ще си набавите пароли за цяла година . Netlab (http://rshack.hit.bg/netlab.rar)Готина програма,но малко сложна за изучаване,дано да имате повече късмет.
Passwd (http://us.download.soft32.com/dl/9eb366745c09db09528baed11cb9f122/4b433df2/164700%2Fpasswd1.zip)Програма за прихващане на пароли. Smartripper (http://rshack.hit.bg/smart-riper.rar)Няма CD,което да устои на тази програма за печене на дискове,мноо яка прогрма,смъква сякакви защити на DVD-та,игри и всякви други Surprise (http://rshack.hit.bg/surprise.rar)Програмата surprise e много гаден начин да прцакаш някое твое приячтлче ,препоръчвам ви да не я пробвате на вашия компютър.За да я използватеви трябва само достъп до PC(например на даскало),записвате я в някоя директория(най-добре Windows/System)и я стартирате като избирате от менюто какви гадориики да върши и кога.Вътре в нея имаи ръководство на български.Успех с прецакването. Opppass (http://programs.hit.bg/openpass.exe)Разкрива пароли,подобна e на програмата Passwd Uns (http://rshack.hit.bg/uns.rar)Тази програма е супер за атакуване на сървъри(както мрежови,така и mail сървири)изключително удобна за да хакнете някой сайт или поща,лесна за използване. Attacker (http://rshack.hit.bg/attacker.rar)Името говори само за себе си.Атакува всичко,което искате. Много готина xIntruder (http://rshack.hit.bg/xIntruder.rar)Това е програма за кракване на защитени с парола Windows 95/98/ME шернати дискови дялове. Hintcrack (http://rshack.hit.bg/hintcrack.rar)Нямах възможноста да изпробвам тази програма,но разбрах че е доста добра xSharez (http://rshack.hit.bg/xsharez.rar)Тази програм върви в комплект заедно с xIntruder Dialpass (http://rshack.hit.bg/Dialpass.rar)То самото име говори,ама..Програмата е подобна на програмите Dialup и Passwd Domainscan (http://rshack.hit.bg/Domainscan.rar)Програмата е изключително опростена,служи за сканиране на портове.

nasko80
05.05.2009г., 22:57
Има ли програма, която да ти позволява да преминаваш администраторски забрани, като да инсталираш софтуер, да имаш достъп до контрол панел и т.н. говоря забрани под Луиндос ХР

Хиена
05.05.2009г., 23:03
Ами имаше една бях я постнал.Разкриваше всички пароли на акаунтите в компютъра.Мисля, че е тук в този форум.Потърси.Ако я намеря ще ти я добавя.


П.П. Ето заповядай http://www.smartzona.net/showthread.php?t=3655
Пробвай дали ще ти свърши работа.При мен бачкаше перфектно.

denispetrov90
07.05.2009г., 01:10
Не работят доста от линковете за програмите. И то някои изглеждат доста добре ама те.... не мога да ги сваля :(

joroiliev
03.08.2009г., 22:59
програмите се свалят с десен бутон ЗАПИС НА ВРУЗКАТА КАТО
junta (http://www.smartzona.net/member.php?u=67) :Прочети правилата. (http://www.smartzona.net/showthread.php?t=610)

darkmaster93
18.08.2009г., 17:57
evala za toq forum pi4 predlagam na vsi4ki saforumci tuk da davat linkove za vsqkakvi programi i krakove da puskat serini nomera razbirase s podrobno opisanie da pishat kodove za virusi i vsqkakvi drugi neshta i idei koito biha mogli da pomognat na edin haker


MegatroniC: Във форума се пише на кирилица !!! Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?goto=newpost&t=610).

krez
01.09.2009г., 02:58
Някои ще може ли да каже някоя програмка за разбиване на skype пароли, ако не_искате да кежете ще ви разбера?
Благодаря предварително.

Exclusiveman™
02.09.2009г., 02:00
Тук са най добрите хакерски програми, които могат да се намерят из нета!!!!!!http://rshack.hit.bg/skull.gif
Преди да свалите и стартирате някоя програмка имайте предвид, че Антивирусната ви програма ще се побърка.Това е нормално за програми от този род.Отговорността е изцяло ваша за причинени щети от злонамерено използване.
http://i42.tinypic.com/6p2rea.pnghttp://i40.tinypic.com/o9hgtz.png
Euthan (http://rshack.hit.bg/Euthan.rar)Тази програма е за анонимно изпращане на email,с нея може да изпратите писмо на някого,която може да е дори и от чичо бил@microsoft.com Anonymmail (http://rshack.hit.bg/anonymmail.rar)Името само си говори,подобна програма е горната,но май тази е с повече функцииDial Watcher (http://rshack.hit.bg/Dial%20Watcher%20v3.7.rar) Наблюдава дейностите,които се извършват на компютъра Dialup (http://rshack.hit.bg/Dialup.rar)Много яка програма слагате я на някое PC(за ламерите PC означава компютър)и като я стартирате се показват всички връзки и телефони(барабар с username i password) които се изплозват от компютъра за интернет. Elite (http://rshack.hit.bg/elite.rar)Тази програма съчетава в себе си много функции.Многофункционална програма с много екстри(Mailbomber,nuke,png).Абе въобще мноо яка програма.Задължителна за добрия хакер. Hack (http://rshack.hit.bg/hack.rar)С тази програма може да хакнете няколко интернет доставчика наведнъж( например e-card.Изпробва много пароли и която пасне на username-a я записва в файл в директорията,където е пусната програмта. Hackoffice (http://rshack.hit.bg/hackoffice.rar)Програма с която може да хакнете някой не добре защитен сайт, програмата е удобна и лесна за изплозване.И умната :) Haktek (http://rshack.hit.bg/haktek.rar)Още една програма с много екстри(mailbmber,antimailbomber(ако някой ви е напълнил пощата до дупка така може да я очистете),портскан)има още яки неща,въобще готина програма. HookDump (http://rshack.hit.bg/HookDump.rar)Всичко което е написано от клавиатурата на компютъра,на който е инсталирана програмата се записва в текстов фаил,някаде из PC-то,за повече инфо,отворете текстовия файл в директорията,който е на руски. Naebi suseda (http://rshack.hit.bg/naebisuseda.rar)Много известен руски троянец,чрез който с малко повече късмет ще си набавите пароли за цяла година . Netlab (http://rshack.hit.bg/netlab.rar)Готина програма,но малко сложна за изучаване,дано да имате повече късмет.
Passwd (http://rshack.hit.bg/password%201.rar)Програма за прихващане на пароли Passgen (http://rshack.hit.bg/passgen.rar)при мен тази програма не тръгва,пробвайте я при вас как е Razbiwa ftp paroli (http://rshack.hit.bg/razbiva%20ftp%20paroli.rar)Мисля,че името само говори за себе си :) Smartripper (http://rshack.hit.bg/smart-riper.rar)Няма CD,което да устои на тази програма за печене на дискове,мноо яка прогрма,смъква сякакви защити на DVD-та,игри и всякви други Surprise (http://rshack.hit.bg/surprise.rar)Програмата surprise e много гаден начин да прцакаш някое твое приячтлче ,препоръчвам ви да не я пробвате на вашия компютър.За да я използватеви трябва само достъп до PC(например на даскало),записвате я в някоя директория(най-добре Windows/System)и я стартирате като избирате от менюто какви гадориики да върши и кога.Вътре в нея имаи ръководство на български.Успех с прецакването. Opppass (http://rshack.hit.bg/oppass.rar)Разкрива пароли,подобна e на програмата Passwd Uns (http://rshack.hit.bg/uns.rar)Тази програма е супер за атакуване на сървъри(както мрежови,така и mail сървири)изключително удобна за да хакнете някой сайт или поща,лесна за използване. Attacker (http://rshack.hit.bg/attacker.rar)Името говори само за себе си.Атакува всичко,което искате. Wisdom (http://rshack.hit.bg/wisdom.rar)Тази програмка показва структурата на която прогрма искаш.Много готина xIntruder (http://rshack.hit.bg/xIntruder.rar)Това е програма за кракване на защитени с парола Windows 95/98/ME шернати дискови дялове Notrial (http://rshack.hit.bg/notrial.rar)Край на триал програмите,програмате е правена от колегата mitaka-online.hit.bg Hintcrack (http://rshack.hit.bg/hintcrack.rar)Нямах възможноста да изпробвам тази програма,но разбрах че е доста добра xSharez (http://rshack.hit.bg/xsharez.rar)Тази програм върви в комплект заедно с xIntruder Dialpass (http://rshack.hit.bg/Dialpass.rar)То самото име говори,ама..Програмата е подобна на програмите Dialup и Passwd Domainscan (http://rshack.hit.bg/Domainscan.rar)Програмата е изключително опростена,служи за сканиране на портове.


Колега дай работещи линкове или май ще се наложи да изтрием темата.......

junta
02.09.2009г., 02:12
Пробвай с IE.

danielec
25.09.2009г., 15:44
Ипа ли програма с която да мога да ползвам веб камерата на друг комп,за да мога да наблюдавам някого?

Хиена
25.09.2009г., 19:46
Линковете си работят прекрасно.
Желателно е да сваляте с софтуер.
При сваляне на някои програмки, антивирусните полудяват!!!
Сами по себе си тези програми са зловреден код!!!

valio63
01.11.2009г., 18:53
Моля ви за помощ.Скоро бях на 4 ракии и не знам защо реших да сложа парола на биоса на лаптопа.Сега познайте какво става.Убийте ме нямам спомен каква беше.Пробвах какво ли не.Не и не.Не мога да вляза в биоса по никакъв начин.Та въпроса ми е:Има ли тук някоя програма която да свърши работа и ако да коя?Благодаря предварително.

P.S. След втората чашка спрете да си играете с компа. -съвет-

Axxxel
01.11.2009г., 19:29
А на какво си сложил парола?Влизането в setup на биос-а или парола, през която потребителя минава преди да започне зареждането на ОС-а (защита на ниско ниво)?
Зависи какъв тип биос имаш - Phoenix, Award, AMI, IBM.
Повечето биос-и имат задна вратичка ( код от производителя, който работи независимо какъв код е сложил потребителя). Но е малко стара информация и на лаптопи не съм виждал да работи.
Из нета можеш да намериш и таблици имаше.
Знам за Award, че може с осем интервала, а за феникс важаха phoenix и PHOENIX.
Има и програмки за тази работа.
Аз си използвам една, която върши работа САМО за пароли на setup на биос-а.Тоест стартира се през ОС-а.
Но по-добре да знаеш какво правиш или дай на някого който разбира...че с биос-а шега не бива.

valio63
01.11.2009г., 19:46
Значи паролата е за setup на биоса.Как да разбера какъв тип биос имам без да влизам там?Лаптопа ми е ACER TravelMate5330.До колкото си спомням паролата я въведох чрез фингърпринт през Windows.После преинсталирах Уина но паролата си остана.Пробвах пак фингърпринт но уви.Е ако не става не става какво да се прави.

И повтарям не правете нищо на пияна глава....

Хиена
01.11.2009г., 19:52
Човече, махни ги тия глупости.
Махаш батерийката на лаптопа, тази за захранването и тази която ти е на дъното една мъничка плоска кръгла.Остави го половин час така.
После слагаш малката след това голямата и няма да има и помен от парола на Биоса.:wel

Axxxel
01.11.2009г., 20:00
А също и от биос настройки.
За дъното трябва да го отвори.Доооста хора се плашат от тая мисъл.
Друго, вече не става с батерийката (за лаптопи не съм пробвал, ама настолните поне от 3-4 години и нагоре нцццц.)Ресва се с джъмпера за около 10 секунди, а на лаптоп не съм виждал.

Хиена
01.11.2009г., 20:01
Бе нека пробва, да му се не счупят пръстите...:noia

valio63
01.11.2009г., 21:15
Пробвал съм но не видях малка батерийка нито джъмпери (знам какво представляват).Имам комп. от 1993г. започнах с 286 ако знаете какво е това.RAM 4 MB. Floppy 5 inch 256 Kb. HDD 20 MB. Процесор Intel 286 /12 Mhz.И работа под DOS.А сега лесно ви е на вас ама лаптопа не е мой.На сина ми е и ако стане беля ще трябва да купувам друг.
Пичове благодаря ви много за разбирането но все пак не е болка за умиране.В краен случай имам оферта от сина:давам му 5800 ХМ лаптопа става мой и мога да правя ядрени опити.Благодаря още веднъж

Axxxel
01.11.2009г., 21:23
Е на мен първите ми сблъсъци с компот бяха с правец 16...малко по късно с 386.
Щом е парола за сетъп на биоса със !BIOS ще успееш, стига да видиш каквъв ти е биоса (при стартиране и чекване на хардуера от биоса си се изписва какво е ;) ).

Хиена
01.11.2009г., 21:49
Пробвал съм но не видях малка батерийка нито джъмпери (знам какво представляват).Имам комп. от 1993г. започнах с 286 ако знаете какво е това.RAM 4 MB. Floppy 5 inch 256 Kb. HDD 20 MB. Процесор Intel 286 /12 Mhz.И работа под DOS.А сега лесно ви е на вас ама лаптопа не е мой.На сина ми е и ако стане беля ще трябва да купувам друг.
Пичове благодаря ви много за разбирането но все пак не е болка за умиране.В краен случай имам оферта от сина:давам му 5800 ХМ лаптопа става мой и мога да правя ядрени опити.Благодаря още веднъж
Ми какво да ти кажа твоя биос се захранва посредством слънчеви батерии.И това последно въобще не трябваше да го споменаваш...
Можеш и 50 години да работиш с компютър и пак да не знаеш за какво се използва Ком.прозорец.:D:D:D
Представи си че хванеш вирус на най-ниско ниво и трябва да делнеш и ъпнеш биоса...какво ще правиш пак ли нов компот.Парола на биос се променя и от външна атака, вирус и т.н.

Carom3d
05.11.2009г., 17:10
Случайно да има програма като радмина ,обаче която да мога примерно да инсталирам от разстояние като и укажа примерно ай пи то на мишената и тя да се изпрати по интернет и самоинсталира .... или гледам много филми ::))

Axxxel
05.11.2009г., 22:27
Всъщност има.Програмката се казва Beast и в настройките има опция как да зарази машината с клиент файл.Най-тарикатския е да се зарази explorer или svchost, понеже изпълняват множество бекграунд процеси и винаги са на лице.
Не сработва обаче от xp sp2 нагоре (ако клиентските машини са с такива ОС-ми).Не съм проверявал за нови версии...а съм убеден, че ще има.
Разбрах за нея като ми заразиха компота и ми затриха целия хард...после падна бая търсене, докато я намеря.
Успех с гуглинга :) .
И съвет: Не се филмирай :) .

Carom3d
06.11.2009г., 02:14
Всъщност има.Програмката се казва Beast и в настройките има опция как да зарази машината с клиент файл.Най-тарикатския е да се зарази explorer или svchost, понеже изпълняват множество бекграунд процеси и винаги са на лице.
Не сработва обаче от xp sp2 нагоре (ако клиентските машини са с такива ОС-ми).Не съм проверявал за нови версии...а съм убеден, че ще има.
Разбрах за нея като ми заразиха компота и ми затриха целия хард...после падна бая търсене, докато я намеря.
Успех с гуглинга :) .
И съвет: Не се филмирай :) .


Хе хе хе , сподели файлай с нас моля

Morgul
23.11.2009г., 16:51
Здравейте отново и от мен :)
Да попитам някой да знае програма за разбиване на wi-fi парола ?

Да се поправя :)
Ако е WEP - се намират програмите, но мисля че от 2004 година стандарта е WPA и разбиване - няма

BlackBox
09.12.2009г., 00:24
Някои ще може ли да каже някоя програмка за разбиване на skype пароли, ако не_искате да кежете ще ви разбера?
Благодаря предварително.

Такава програма няма!
Единственият начин е така наречената "Социална инжинерия"
Успех!
ПС. На лична мога да ти обясня защо не може с програма.

---------- Предходен коментар публикуван в 23:22 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 23:24 ----------


Ипа ли програма с която да мога да ползвам веб камерата на друг комп,за да мога да наблюдавам някого?
WebcamXP се казва програмата за която питаш.

Carom3d
11.12.2009г., 00:17
мдаам , мен също ме интересува програма за разбиване на wi-fi ,щото в работата си с телефона хващам няколко мрежи ,но все заключени . Ако някой знае начин ,моля нека сподели_

Хиена
11.12.2009г., 16:02
Със телефона е почти невъзможно.Да кажем, че няма начин!

pe6ko1
07.01.2010г., 16:08
мдаам , мен също ме интересува програма за разбиване на wi-fi ,щото в работата си с телефона хващам няколко мрежи ,но все заключени . Ако някой знае начин ,моля нека сподели_

През телефона няма да стане, но ако имаш лап топ с него и програмата Back Track става, но общо взето само WEP пароли, тъй като WPA и WPA ІІ са доста по-сложни и ще отнеме дни да се разбие паролата(ако се разбие изобщо) :)

nasky
18.01.2010г., 22:03
А преди малко един се опита да ми хакне компютъра през VNC то - как е разбрал паролата не знам.Записах му IP то,някакъв от Токио.Нещо да ми препоръчате? :)

† viderbit™ †
19.01.2010г., 00:11
Ми смени си антивирусната ... VNC-то ти е с добавки :D

nasky
19.01.2010г., 00:39
Не знам дали е с добавки,но го имах от много месеци без проблеми.По-вероятно е някоя програма за телефона(понеже го ползвах за да влизам) праща информацията.
Веднага го махнах и сложих съвсем друга разновидност на vnc :)
Въпроса ми е като му имам IP дали не мога малко да си поотмъстя,че е чак в Япония мръсника :)
Просто нещо дребничко?

martinski
19.01.2010г., 01:01
Ами тегли му една майна... на яконеца:D:D

nasky
19.01.2010г., 01:03
Е,това отдавна съм го направил.
Мръсника се свързва и програмата пита дали да му позволи аз натискам NO и той веднага повтаря и така 5-6 пъти :)
Интересното е,че до сега не ми е искала разрешение за свързване ама сигурно е надушила хакерчето :)

Axxxel
19.01.2010г., 01:12
Съвземи се...никой няма да тръгне да пробива мрежа използвайки собствените си настройки на компота.Всичко минава през прокси.Може да е дори съседа ти...ако изобщо говорим за ЧОВЕШКА масирана атака, а не просто някое спайуерче, опитвайки се да влезе по мрежата.

nasky
19.01.2010г., 01:15
Съвземи се...
От кое да се съвзема?Просто не си ги разбирам нещата :)
Пък и що да не тръгне от собствения си комп аз как щях да направя? :D

Axxxel
19.01.2010г., 22:11
Пък и що да не тръгне от собствения си комп аз как щях да направя? :D

Не става въпрос дали е от твоя компот или не.А да се замаскират ip, хост, мак (ако трябва).Този адрес, който си видял, има голяма вероятност да не е бил неговия.

nasky
19.01.2010г., 22:29
Ок явно ще трябва да го оставя на мира :)

Nomax
23.01.2010г., 20:57
Супер добра тема сте спретнали прочетох всичко разгледах линкове и трябва да кажа,страхотна работа.
в момента работи Unsecure 1.2 и трепна в очакване да видя дали ще успее да ми роди вярна парола за поща в яхуу.
По този повод бих искал да се обърна към способните за помощ или съвет линк каквото и да е.
пишете ми на скайп konstantin_kasabov или на пощата в яхуу,стана вече доста време се блъскам за тая парола.

nasko80
25.01.2010г., 17:16
Такава програма няма!
Единственият начин е така наречената "Социална инжинерия"
Успех!
ПС. На лична мога да ти обясня защо не може с програма.

---------- Предходен коментар публикуван в 23:22 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 23:24 ----------


WebcamXP се казва програмата за която питаш.


Колега, би ли обяснил какво значи "Социална инжинерия" ??

Nomax
02.02.2010г., 13:55
Социялна инженерия е тъпо название за "хак". Кръстено е така защото за да се добереш до някаква информация се свързваш социялно със мишената. Например изпращаш нещо като писъмце с изненади или сайт фантом като предлагаш фалшива информация с цел да се добереш до най често паролка :) не знам колко начина има за социялна ионженерия но знам един, например яху ви съветва да си потвъедите парола моля следваите линка долу и линка праща до един сайт който сме си подготвили там се пише парола която идва точно не в яху а при нас :) надявам се че съм бил полезен

didaks16
05.02.2010г., 18:10
hora zako nemoga da teglq programkite dava mi nqkvo nesto 100 reda dalgo ??????


Хиена (http://www.smartzona.net/member.php?u=185) 4. Писането на кирилица е задължително. Българският език е официалният език. 16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?t=610)!!!

Хиена
05.02.2010г., 21:53
Я пробвай с FlashGet.2thumbsup

roni952
06.02.2010г., 00:23
Аз ще ви препоръчам ProRat върши отлична работа само шаранчето трябва да клъвне върху едно файлче и вече имате пълен достъп до pc-то му.Трябва да му знаете и Ip-то, но от това по лесно няма!

Хиена
06.02.2010г., 01:09
Като казваш А казвай и Б.

xakera84
18.02.2010г., 00:45
искам да попитам някой знае ли програма за разбиване на пароли на акаунти в сайтове........например facebook?

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

Axxxel
18.02.2010г., 01:25
Нали си хакер? Тряя знаеш :) .
Пък най-малкото по такива сайтове не се пита.

SneeKeR
18.02.2010г., 16:40
Да попитам има ли някакво програма, която може да прави посещения на интернет (онлайн) игри ? Например тази дето е в профила ми (при сайт) ?

BlackBox
19.02.2010г., 20:05
Колега, би ли обяснил какво значи "Социална инжинерия" ??


Социалното инженерство е акт на манипулиране.С действия, трикове и измами (лъжи) да се достигане високо ниво на доверие.
Тоест без специални технически умения и програми скриптове и т.н. да се сдобиеш с поверителна информация която ти е подсказана или споделена, с която информация можеш да се сдобиеш с достъп до компютърна система.В повечето случаи жертвата никога не подозира че хакера е бил очи в очи с жертвата.

Или по просто обяснено, с думи и действия да го накараш да ти каже това което искаш или да го накараш да направи това което искаш.Аз ще ви препоръчам ProRat върши отлична работа само шаранчето трябва да клъвне върху едно файлче и вече имате пълен достъп до pc-то му.Трябва да му знаете и Ip-то, но от това по лесно няма!

ProRat e добра програмка допълнена с множество инструменти за контрол над компютърна система, лошото е че самият ProRat си е злонамерен код и антивирусните го "килват" преди да успееш да се усмихнеш на произведението си.
ПС: Единствено старите версии на аваст и нод32 дори и с ъбдейтнати бази не го засичат... Учудващо но факт!

Axxxel
19.02.2010г., 22:09
Естествено, че е злонамерена апликация.Отваря порт за ремуут контрол над друга машина и заразява системен процес.Ако си изключиш антивирусната ще можеш да работиш с нея, но отсрещтната страна като имат файъруол (или интернет секюрити антивирусна), то апликацията изобщо не може да отвори порта.
Само спешъл едишъна може да се кънектва през рутове, само дето нещо не успява :D .Всеки рутер си има файъруол и при зададена таблица...аре да ми влезе в рутерчето :) .

hakera98
22.02.2010г., 22:54
vsi4ki linkove moi tupi bratq osven to zi koito e slojil linkovete vsi4ko raboti pro4eti tova admine


martinski: Писането на кирилица е задължително. Използването на рекламни, политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, обиди и нападки, накърняващи личното достойнство и други подобни са абсолютно забранени и при нарушение, потребителят ще бъде наказван!
Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

Axxxel
22.02.2010г., 23:13
vsi4ki linkove moi tupi bratq osven to zi koito e slojil linkovete vsi4ko raboti pro4eti tova admine

Ууу, хакерчето ми то...първо научи се да четеш, че да прочетеш правилата, после мини през писането, че да запомниш как се пише на кирилица, след още няколко етични урока...можеш да минеш през c++, изграждане на компютърни мрежи, работа с протоколите...та чак тогава идвай пак да изказваш неподготвени мнения.
Идея си нямам даже какво имаше предвид, но линковете работят.
Брей...всички искат хакерчета да станат...ама все стават Хакнати хакерчета.

ivailovd
23.02.2010г., 01:12
Ууу, хакерчето ми то...първо научи се да четеш, че да прочетеш правилата, после мини през писането, че да запомниш как се пише на кирилица, след още няколко етични урока...можеш да минеш през c++, изграждане на компютърни мрежи, работа с протоколите...та чак тогава идвай пак да изказваш неподготвени мнения.
Идея си нямам даже какво имаше предвид, но линковете работят.
Брей...всички искат хакерчета да станат...ама все стават Хакнати хакерчета.
Браво колега,за отговора.То не маже мама или тато ,купили на детето РС ,то научило да инсталне някоя и друга програмка и да си мисли ,че станало хакер:D
Направо ти давам репичка за отговора.2thumbsup

П.П. Нарушителите на правилата се наказват съгласно закона на smartzona.net:D

stenlivd
28.02.2010г., 13:08
Здравейте има ли програма с която да мога да ползвам веб камерата на друг комп,за да мога да наблюдавам някого? Някаква шпионска такава? Мерси.

s7anislav40
28.02.2010г., 18:31
Трябва ми програма да разбера skype парола плс много ми трябва благодаря предварително

lancer4eto
28.02.2010г., 19:23
Трябва ми програма да разбера skype парола плс много ми трябва благодаря предварително


Не съществува такава програма. :D:D

s7anislav40
28.02.2010г., 19:57
Но има такъв кон, само че аз не мога да го намеря.

tigara
20.03.2010г., 00:03
Искам да попитам някой знаели програма за разбиване на кодове за WI-FI която да работи на Windows7

asterix85
21.03.2010г., 23:36
Здравейте,

И поздравления за хубава тема. Ето и едно предложение от мен: IDA Pro - много популярен дизасемблер и дебъгър за "ревърс инженеринг". Поддържа голяма гама от файлови формати за различни процесори и ОС, включително sis и app за Симбиан, xbe за Xbox, psx за Sony Play Station, prc На Палм, Windows изпълними файлове, на DOS, Unix, Mac и мн.др.

Поздрави,

martinski
22.03.2010г., 12:03
Нещо линка не се вижда:qtt

asterix85
22.03.2010г., 17:16
Здравей martinski,

Скоро не съм се ровил в нета, за последни разбити версии на IDA Pro, затова и не дадох линк, но мисля че тези в "пиратите" са добри:

http://thepiratebay.org/torrent/5231190/Reverse_EngineeringTools_and_IDA_Pro_5.5_Dec.2009П .П.:В торентчето има и други хубави програми за "ревърс инженеринг"

Поздрави,

martinski
22.03.2010г., 22:07
Уха,4GB торент.Изглежда интересно.:ipma
Ще се пробва, реп+2thumbsup

asterix85
23.03.2010г., 11:37
Ето също още едно предложение. Един много любим мой сайт. Според мен един от най-големите руски сайтове и портали за Взлом и Защита на програми. Вътре може да намерите много полезна информация, статии и помощ, както съответно и доста добра колекция от програмки - декомпилатори, дизасемблери, анализатори, дъмпери, патчери, на хората занимаващи се професионално с тази дейност.


http://gwsoft.ahteam.org/

Поздрави,

exwe
26.03.2010г., 01:44
Пичове някои да обясни как да Хакна wireless мрежа с WEP кодиране BackTrack 4

hobbs
30.03.2010г., 03:32
тази програмка BlackTrack ставали за Vista ? Някой може ли да ми предложи четиво ,но на БЪЛГАРСИ за да мога да се науча да хаквам

alpinistaaa
07.04.2010г., 17:49
Attacker вав тоя линк има троянски кон внимаваите!А и този дето ги е качил тея линкове сигурно никога не е работил с тея програми а ми се праи на голямата работа.Едно приятелче е хакер като мен дадох му линка на сайта и той каза сащото.Такаче не се подвеждаите по тези "линкове".
(http://rshack.hit.bg/attacker.rar)

lancer4eto
07.04.2010г., 19:28
Колега по какво разбра че ти си хакер и твоя приятел е хакер ??? Може би по това че си влезнал във линка и антивирусната ти е изписала ''дрън дрън дрън'' и ти си решил че това е вирус :D

Axxxel
07.04.2010г., 22:11
Attacker вав тоя линк има троянски кон внимаваите!А и този дето ги е качил тея линкове сигурно никога не е работил с тея програми а ми се праи на голямата работа.Едно приятелче е хакер като мен дадох му линка на сайта и той каза сащото.Такаче не се подвеждаите по тези "линкове".
(http://rshack.hit.bg/attacker.rar)

Братле, я с приятелчето да си обновите дефинициите на антивирусната :) .
Това даже не е хакерски софтуер.Напълно безопасен е.Просто дебне портовете за активни връзки и прихваща пакетите.Антивирусен продукт със стари дефиниции би го объркал за троянец, който прихваща пакетите със злонамерени действия.
Самата програмка освен, че е безобидна, а и даже не е много ефективна.Има други по-професионални решения за слушане на портове и хващане на пакети.Обсъди с колегата си (предполагам по-големия хакер) решения като commview, Cain&Abel и всичко друго, което попада в категорията "снифър" ;) .

familiozo
08.04.2010г., 00:40
Здравейте има ли програма с която да мога да ползвам веб камерата на друг комп,за да мога да наблюдавам някого? Някаква шпионска такава? Мерси.


Търси bifrost,poison ivy ....т.е чети..

Относно колегата,за PRORAT един съвет не го използвай,а ако си да знаеш че вече си жертва на турчина т.е създателя.Има други програми много по добри...

BlackBox
27.04.2010г., 20:54
Здравейте има ли програма с която да мога да ползвам веб камерата на друг комп,за да мога да наблюдавам някого? Някаква шпионска такава? Мерси.
Аз лично ползвам WebcamXP работи и под XP и VISTA както и новата 7-ца + No-ip клиент за ъпдейт на DNS-a (изисква регистрация на субдомейн в сайта на no-ip) не бих казал че е точно шпионска но примерно може да го сложите на някоя девойка дето не е много в час :D също можеш да гледаш камерката и през браузъра на телефона или през твоя интернет браузър както и MMS стрийм видео. За iPhone има много полезна програмка с която гледам камерката - i-c-LiveCams.
ПС. Надявам се да съм бил полезен и Успех :foto

familiozo
01.05.2010г., 21:00
Ето още една найстина добра програма...обаче трябва много четене...

35287

35288

U1i
01.06.2010г., 15:01
Да знаете за програма, с която мога да махна паролата от един рар архив. Знам само първите 25 знака. :D Без майтап.:tnx

besriworld
01.06.2010г., 15:52
Аз имам едно проблемче с OC Windows Xp.Проблема се състуи в това, че каквито и промени в настройките на папкa(Folder Options) не се запометяват.Така немога да си направя да ми се виждат скритите папки и е много кофти тръпка.
Някой ,ако може да помогне с проблема ще му бъда благодарен.

roskorvr
05.06.2010г., 20:31
Ето как се разбиват wireless пароли. За WEP съм пробвал и работи, но за WPA още не съм. Някой ако пробва да пише.


Хакване на Wi-Fi (http://mpetrov.net/tag/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-wifi)

BackTrack4 ще намерите тук:

BackTrack 4 (http://www.backtrack-linux.org/downloads/)

:sorvИ все пак имайте в предвид следното преди да започнете с хакването !!!:sorv


Според нашия Наказателен Кодекс манипулирането на wireless мрежи е незаконно:

Чл. 212а. (Нов -- ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго облага възбуди или поддържа заблуждение у някого, като внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни или използва чужд електронен подпис и с това причини на него или на другиго вреда, се наказва за компютърна измама с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до шест хиляди лева.
(2) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Същото наказание се налага и на този, който, без да има право, внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни, за да получи нещо, което не му се следва.

stoianap
06.06.2010г., 15:51
Разархивирах Back Track 4 но кой е .ехе файла?Сега видях, че е .iso файл сорри :)
И с даймън тоолс не се справих, някъкви идеи?


martinski:Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!
Ще се науча аз , но малко време трябва :)))

roskorvr
08.06.2010г., 10:03
1. Записваш на бутващ диск.
2. Поставяш диска в двд-то на компютъра.
3. Рестартираш и избираш да тръгне от диска.
4. Използваш командите от сайта който съм посочил в пост № 73 (http://www.smartzona.net/showpost.php?p=122154&postcount=73).

2thumbsup

Carom3d
08.06.2010г., 12:42
Това ,както вижаме е операционна система. Така ли е ,или аз греша ?

Има ли после някаква вероятност ,да се наложи да преинсталирам уиндуса ? Или да ми се сбъгяса нещо ?

Благодаря предварително за отговорите .

stoianap
08.06.2010г., 13:08
1. Записваш на бутващ диск.
2. Поставяш диска в двд-то на компютъра.
3. Рестартираш и избираш да тръгне от диска.
4. Използваш командите от сайта който съм посочил в пост № 73 (http://www.smartzona.net/showpost.php?p=122154&postcount=73).

2thumbsup


Тва вече е друга бира :):okappa

fantoma31
08.06.2010г., 13:19
Ето за всички да се пробват: http://3564020356.org/

roskorvr
08.06.2010г., 17:38
Това ,както вижаме е операционна система. Така ли е ,или аз греша ?

Има ли после някаква вероятност ,да се наложи да преинсталирам уиндуса ? Или да ми се сбъгяса нещо ?

Благодаря предварително за отговорите .
Да операционна система е (Линукс). При мен нищо не се е прецаквало вледствие на използването и.

Carom3d
08.06.2010г., 22:53
Значи , правя тая галимация ,излиза ми паролата на ви фи то ,записвам си я на листче ,рестартирам с нормалния уиндоус и вкарвам паролата . Така ли ?

roskorvr
09.06.2010г., 00:45
Точно така. 2thumbsup

nasko80
10.06.2010г., 09:43
Ето как се разбиват wireless пароли. За WEP съм пробвал и работи, но за WPA още не съм. Някой ако пробва да пише.


Хакване на Wi-Fi (http://mpetrov.net/tag/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-wifi)

BackTrack4 ще намерите тук:

BackTrack 4 (http://www.backtrack-linux.org/downloads/)

:sorvИ все пак имайте в предвид следното преди да започнете с хакването !!!:sorv


Според нашия Наказателен Кодекс манипулирането на wireless мрежи е незаконно:

Чл. 212а. (Нов -- ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго облага възбуди или поддържа заблуждение у някого, като внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни или използва чужд електронен подпис и с това причини на него или на другиго вреда, се наказва за компютърна измама с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до шест хиляди лева.
(2) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Същото наказание се налага и на този, който, без да има право, внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни, за да получи нещо, което не му се следва.

Аз вчера реших да си разбия собствената парола на мрежата но нещо... дърво.:ops:D Правя, първа и втора стъпко и натам.... дърво. :D Някой дали е успявал да го направи??

roskorvr
10.06.2010г., 13:28
Аз съм разбивал парола на мрежа с WEP криптиране. Работи на 100 %. 2thumbsup

nasko80
10.06.2010г., 13:37
Ама моята е WAP, то кой вече използва WEP??

roskorvr
10.06.2010г., 13:47
Ама моята е WAP, то кой вече използва WEP??
За WPA още не съм го пробвал, но когато имам време ще пробвам и ще напиша какво се е получило. Ама като гледам човека от сайта успя да се пребори с WPA.

nasko80
10.06.2010г., 14:10
Да вземе да сподели, как става!

familiozo
12.06.2010г., 01:35
Преборил....всички туториали който гледате за WPA/WPA2 са пълен ....За да вземеш пасса ти трябва добър речник,или да използваш рейнбоу таблите,Джон дъ Рипер,програма наречена каупати....аиркрак-ндж с поддръжка на аиролиб-ндж...варианти много.На първо място мощна машина да смята бързо.Но да се върна в началото за туториалите-във тях използват диктионари атак.Слагат в речника паролата която се използва пускат аиркрак-ндж и хоп той я намира :)) но нали за това са туториали.5 дена чаках за впа2 и накрая ми писна и изтрих всичко.

xaxoo
16.06.2010г., 23:43
"Passwd (http://www.anonym.to/?http://us.download.soft32.com/dl/9eb366745c09db09528baed11cb9f122/4b433df2/164700%2Fpasswd1.zip)Програма за прихващане на пароли."
ХАхАХахха XD
От парното ли ги хваща тез пароли?
И бтв, 410 - Gone за ябълки е линка май, май.

Хиена
19.06.2010г., 01:28
Първо линка си бачка.Второ програмата също бачка, друг е въпроса на каква ОС се опитваш да я подкараш!

familiozo
19.06.2010г., 17:54
410-gone.....И при мен не работи.

juso
20.06.2010г., 04:06
И при мен не работи...

ddss
21.06.2010г., 11:59
Преборил....всички туториали който гледате за WPA/WPA2 са пълен ....За да вземеш пасса ти трябва добър речник,или да използваш рейнбоу таблите,Джон дъ Рипер,програма наречена каупати....аиркрак-ндж с поддръжка на аиролиб-ндж...варианти много.На първо място мощна машина да смята бързо.Но да се върна в началото за туториалите-във тях използват диктионари атак.Слагат в речника паролата която се използва пускат аиркрак-ндж и хоп той я намира :)) но нали за това са туториали.5 дена чаках за впа2 и накрая ми писна и изтрих всичко.

Колегата е прав на 100%.

Ако някой има мерак да разбива wpa/wpa2 кодирани мрежи, по-добре да не си губи времето... Речниците за "dictionary attack" са доста пълни, но са на английски (поне които аз съм виждал) и една парола от сорта на "Petran_Draganov" или парола с букви, цифри и др. на практика към момента не може да бъде разбита.

От друга страна WEP кодираните мрежи са елементарни за разбиване с aircrack-ng. Преди време спчелих бас от комшията с награда каса бира :D

От опита ми досега съм установил, че незащитените с парола мрежи са най-лесни за ползване :)

kichkag
14.07.2010г., 20:06
Здравейте, имам следното питане. Инсталирах HOOK DUMP, но сега проблема е как да отворя записания файл, съхраняващ информацията, която програмата е записала.

BlackBox
16.07.2010г., 10:35
Здравейте, имам следното питане. Инсталирах HOOK DUMP, но сега проблема е как да отворя записания файл, съхраняващ информацията, която програмата е записала.


Пич, дай повече информация за това животно "HOOK DUMP" на каква ос е какво прави какво е и файла какъв формат е такива неща ...

Ако е това което си мисля че е ... значи си си инсталирал троянец с цел да се опитваш да следиш някого примерно по скайп ... ???

georgi44
16.07.2010г., 11:06
Hook Dump е програма която записва всичко което се чука на клавишите на компютъра в фаѝл.
Ето малко разяснения от руските братя.
http://keylog.h1.ru/hdump.html

mafozi
20.07.2010г., 00:41
Здравейте, имам следното питане. Инсталирах HOOK DUMP, но сега проблема е как да отворя записания файл, съхраняващ информацията, която програмата е записала.


Пробвай ПЕрфект Кейлогер.
Прави Скрииншот,има си пас на програмата да не я отваря друг ... има и опция да ти праща на мейл логнатото, само не можах да настроя пощата нещо.
До сега ми е вършила работа :)

http://dox.bg/files/dw?a=eeeb767a0e

georgi44
24.07.2010г., 21:19
Аз вчера реших да си разбия собствената парола на мрежата но нещо... дърво.:ops:D Правя, първа и втора стъпко и натам.... дърво. :D Някой дали е успявал да го направи??
Програмата си работи много добре,проблемът е само wireless картата и драѝверите да са съвместими с BackTrack.След много търсене и опити проблемът при мен е решен-с външен USB wireless adapter.Това се наложи заради вградената карта на Dell-1397,която по никоѝ начин не се открива от програмата. В момента всичко работи с адаптер TP-LINK TL WN321G.Има много други,които също са съвместими -модели на Belkin,Netgear и т.н.Има много информация за това в интернет.Пиша това за всички колеги,които са с Dell компютри и с тази мрежова карта,просто да не се мъчат.Ползваѝте външно устроѝство,след като сте се убедили в съвместимоста с програмата.Успех!


За WPA още не съм го пробвал, но когато имам време ще пробвам и ще напиша какво се е получило. Ама като гледам човека от сайта успя да се пребори с WPA.
Да ви кажа какво стана при мен.Наистина за WEP кодирането е лесно и всеки може да се пребори,но за WPA2 PSK,каквато е моята е невъзможно.След като стартирах airodump-ng и aireplay-ng събрах над 60000 пакета,което е предостатъчно (във видеото се казва,че 20000 стигат)и пуснах aircrack-ng с речник от 64 милиона комбинации.След 3 часа чакане още бях на комбинации с аn......Като се замислих,че моята парола започва с Y..... и скороста е 1200кб/s,значи няма да стане и за 10 дена.Пробвах и варианта за коѝто спомена един колега,сложих паролата в речника (по опростен с малко комбинации)и резултата излезе за 2 минути-намери моята парола.По принцип деиствително всичко работи както е описано,но с какъв компютър трябва да се работи? С някоѝ,коѝто може да управлява совалката навярно.А базата данни?Четох някъде,че се използват фаѝлове с комбинации от порядъка на 100 гб.Така както каза колегата,можем да спечелим някоѝ бас с предварително поставена парола.Хакваѝте WEP мрежи,докато все още се намират,това е напълно възможно.

qpr
27.07.2010г., 21:22
Колеги, има 18 мрежи край мен - вярно, повечето са WPA, WPA2, OPN,..., но има и 3-4 WEP. Снощи с BackTrack-a вече стигнах 45 000 пакета на едната, която беше активна, и пак не можах да я хакна. Има ли някакъв проблем, или просто паролата му е добра? Колко време горе-долу е необходимо, за да се хакне УЕП кодировката на безжичната мрежа?

kirtata
27.07.2010г., 21:32
Колеги, има 18 мрежи край мен - вярно, повечето са WPA, WPA2, OPN,..., но има и 3-4 WEP. Снощи вече стигнах 45 000 пакета на едната, която беше активна, и пак не можах да я хакна. Има ли някакъв проблем, или просто паролата му е добра? Колко време горе-долу е необходимо, за да се хакне УЕП кодировката на безжичната мрежа?
С коя програма кракваш Wep мрежата? На мен ми е отнемало около 10-15 мин и работи на 100%.;)

georgi44
27.07.2010г., 21:52
Предполагам,че използва aircrack-ng,но може да се опита и други от набора на BackTrack.

qpr
27.07.2010г., 21:57
С коя програма кракваш Wep мрежата? На мен ми е отнемало около 10-15 мин и работи на 100%.;)
Използвам BackTrack4...и не иска да кракне, или може би трябва да чакам часове ли ? :noia

kirtata
27.07.2010г., 22:16
Само с аиркрак-нг не става. Ако правилно е изпълнил предходните команди не би трябвало да има проблем да вземе паролата.

---------- Предходен коментар публикуван в 21:03 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 21:16 ----------


Използвам BackTrack4...и не иска да кракне, или може би трябва да чакам часове ли ? :noia
Времето ти зависи най-вече от това за колко време ще достигнеш необходимите ти пакети.
http://www.youtube.com/watch?v=SRC1Z-ZSEr8
Изгледай това клипче как става, и пробваи отново.

qpr
27.07.2010г., 22:34
Мерси, по същия начин го правя, георги44 ми показа всичко нагледно, спазвам 1:1 инструкциите и командите, гледах клипчето, всичко върви, обаче минават 20 000 пакета, давам му да краква и изписва : провали се, следващия опит е на 25 000. вдига автоматично с 5000 пакета за следващ опит да кракне...
Сега ще пробвам по начина, описан в това клипче което ми даде! По-различно е от предходното, което аз гледах на М-Петров.нет

georgi44
27.07.2010г., 23:11
Мисля,че знам какво пропускаш.Преди да пуснеш aireplay-ng има още една операция:
Sending Authentication request:
aireplay-ng -1 0 -a (..BSSID..) wlan0
После вече пускаш aireplay-ng -3 -b (bssid..) wlan0,в трети терминал.Така вече трябва да стане.

qpr
28.07.2010г., 20:43
И така колеги ... стана номера, както казаха Киртата и Георги44 - така и направих, и всичко работи.

georgi44
28.07.2010г., 20:53
И така колеги ... стана номера, както казаха Киртата и Георги44 - така и направих, и всичко работи.
Браво на теб! Коѝто е упорит успява.Със здраве да си ползваш нелегално мрежите!И накрая да не забравиш да си смениш МАС адреса на адаптера,че току виж някоѝ може да разбира повечко и да те усети.

ekaart
31.07.2010г., 11:57
BackTrack4 може ли да работи с Windows 7?

georgi44
31.07.2010г., 12:28
BackTrack е операционна система базирана на Linux,а не е програма.Може да работи на всеки компютър.Има възможност да се стартира от live CD,USB flash drive,USB external hard drive,от виртуални машини или да се инсталира директно на хард диска.Последното не го препоръчвам на хора които нямат достатъчно опит с Linux.Наѝ-добре е да се потренира от Live CD/DVD,а по-късно при желание да се инсталира.Аз лично я стартирам от USB hard drive,и така имам по -висока скорост отколкото от CD/DVD.Освен това ползвам външен USB wireless adapter,тъѝ като вградената карта е несъвместима със системата.Общо взето доста трябва да се прочете за да се справиш със системата.Има доста специфични настроѝки,без които не тръгва нито wireless-a,нито интернет браузването.За всичко има специфични команди,които се стартират от терминал в системата,и доста е различно от windows-a.В официалния саѝт има пълна информация за всичко свързано с изтегляне,инсталиране,настроѝки,команди и накрая това заради което всеки се интересува-кракването на безжичните мрежи.Просто с две думи не може да се обясни всичко.Ако модераторите се съгласят можем да направим отделна тема свързана само с BackTrack.

roni952
31.07.2010г., 13:33
Тия Live CD/DVD пъхам го в компютъра кефя се махам го и всичко си е както преди?

georgi44
31.07.2010г., 13:43
Точно така,нищо не се променя или инсталира,ползваш диска колкото искаш и като го извадиш се зарежда нормално операционната система която е инсталирана.

ekaart
31.07.2010г., 17:56
BackTrack е операционна система базирана на Linux,а не е програма.Може да работи на всеки компютър.Има възможност да се стартира от live CD,USB flash drive,USB external hard drive,от виртуални машини или да се инсталира директно на хард диска.Последното не го препоръчвам на хора които нямат достатъчно опит с Linux.Наѝ-добре е да се потренира от Live CD/DVD,а по-късно при желание да се инсталира.Аз лично я стартирам от USB hard drive,и така имам по -висока скорост отколкото от CD/DVD.Освен това ползвам външен USB wireless adapter,тъѝ като вградената карта е несъвместима със системата.Общо взето доста трябва да се прочете за да се справиш със системата.Има доста специфични настроѝки,без които не тръгва нито wireless-a,нито интернет браузването.За всичко има специфични команди,които се стартират от терминал в системата,и доста е различно от windows-a.В официалния саѝт има пълна информация за всичко свързано с изтегляне,инсталиране,настроѝки,команди и накрая това заради което всеки се интересува-кракването на безжичните мрежи.Просто с две думи не може да се обясни всичко.Ако модераторите се съгласят можем да направим отделна тема свързана само с BackTrack.
Благодаря за изчерпателния отговор.
Да разбирам ли, че с Windows 7 няма алтернатива за кракване на безжични мрежи и това става единствено само с BackTrack?

georgi44
31.07.2010г., 22:31
Има същите програми-airodump-ng,aircrack-ng и др. за windows,но не съм чул още някоѝ да ги е подкарал.Когато аз се опитах изобщо не тръгнаха,може би трябва да се пробват на Xp.За мен варианта с BackTrack e наѝ-добрия.Няма нищо страшно,само трябва да се прочете повече и да се опита.

kirtata
01.08.2010г., 00:48
Има подобни програми и за уиндоус ама не струват. Най-добрата и работеща алтернатива е Backtrack. Ако се следва инструкциите в клипчето от предишния ми пост на 100% може да се кракне wep мрежа.

venko92
04.08.2010г., 00:17
Здравейте търся код за вирос който да скапва напълно windowsa благодаря предварително

ekaart
04.08.2010г., 00:33
Здравейте търся код за вирос който да скапва напълно windowsa благодаря предварително

Що бре venko?:mah55

venko92
04.08.2010г., 00:37
Ами чесно казано имам едно саседче дето мн ме дразни само ми краде разни неща :Д от компа и искам да му направя капанче да си преинсталира компа :П

georgi44
04.08.2010г., 02:15
To вируса е лесен,ама как мислиш да му го вкараш в компа?Трябва да го накараш да получи фаѝл и да го отвори.Помисли за това първо.А за вируси има колкото искаш в интернет.Разгледаи този форум в раздела за трикове.
http://cyberwarez.info/forum/forumdisplay.php?41-Tutorials-Manuals-amp-Tricks
Тук имаше постове за това как се правят гадни номера с вируси.

venko92
04.08.2010г., 02:23
Хмм нещо несе орянтирам в този линк :S ако може даи някакъв код ама да го развали окончателно

riddick
04.08.2010г., 10:41
Тук са най добрите хакерски програми, които могат да се намерят из нета!!!!!!

Преди да свалите и стартирате някоя програмка имайте предвид, че Антивирусната ви програма ще се побърка.Това е нормално за програми от този род.Отговорността е изцяло ваша за причинени щети от злонамерено използване....

Tея програмки са от 2002-2003 някъде.


---------- Предходен коментар публикуван в 09:38 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 09:41 ----------


Има подобни програми и за уиндоус ама не струват. Най-добрата и работеща алтернатива е Backtrack. Ако се следва инструкциите в клипчето от предишния ми пост на 100% може да се кракне wep мрежа.

Струват въпроса е да можеш да ги подкараш. Даже е много по лесно от backtrack-a. Само трябва да внимаваш щото има глоба и затвора..Според нашия Наказателен Кодекс манипулирането на wireless мрежи е незаконно:
Чл. 212а. (Нов -- ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго облага възбуди или поддържа заблуждение у някого, като внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни или използва чужд електронен подпис и с това причини на него или на другиго вреда, се наказва за компютърна измама с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до шест хиляди лева.
(2) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Същото наказание се налага и на този, който, без да има право, внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни, за да получи нещо, което не му се следва.

http://www.youtube.com/watch?v=3MDxCusfmjI

venko92
04.08.2010г., 16:16
Е ще може ли малко помощ с кода ? мн е спешно.

familiozo
04.08.2010г., 17:16
Kак ти краде от компа...с какъв достъп не ми е ясно,давал ли ти нещо да стартираш?какъв код търсиш?безж достъп до неговата машина не можеш да направиш нищо...или трябва да му пратиш въпросния вируц и той да го стартира,или трябва да сте на един и същ доставчик и той да е шарнал C:\\ ,D:\\..но това го забрави..

venko92
08.08.2010г., 03:03
Ами не|става въпрос за безжична, а и точно мисля да му пратя нещо.

jumbo
13.08.2010г., 03:07
Здравейте пичове! Имам един проблем и предполагам повечето от вас ще ме разберат (надявам се хаха) Имам много силно предчувствие, че приятелката ми ми изневерява дори смятам, че знам с кого! Искам по някъкъв начин да разбера паролата и за Фейсбуук не да я променям, не да пращам нещо от нейно име а просто да погледна съобщенията и да съм сигурен за себе си какво се случва :) разбирате ме ... Та попаднах на вашия форум и си викам тука ще ми помогнат! Прочетох всичко по темата с хакерските програми опитах се да си намеря HOOKDUMP обаче нещо не стана (в руския сайт не я намира а в линка който сте дали не ме пуска) Та ако имате някакви идеи моля ви за помощ :)))

georgi44
14.08.2010г., 00:02
Тук има нещо което може да ти помогне,но не съм го пробвал,ако ти се занимава опитаѝ.Може да се наложи да се регистрираш.
http://cyberwarez.info/forum/cw_search.php
Използваѝ търсачката и напиши Facebook password hack.
Ето директен линк ако не искаш да се регистрираш.
http://hotfile.com/dl/59376922/f9c5881/hack.rar.html

jumbo
14.08.2010г., 01:01
Тук има нещо което може да ти помогне,но не съм го пробвал,ако ти се занимава опитаѝ.Може да се наложи да се регистрираш.
http://cyberwarez.info/forum/cw_search.php
Използваѝ търсачката и напиши Facebook password hack.
Ето директен линк ако не искаш да се регистрираш.
http://hotfile.com/dl/59376922/f9c5881/hack.rar.html


Благодаря ти за отговора. Пробвах го това нещо обаче ми иска някаква парола явно трябва да купя програмката ... туко виж само ми вземат парите знам ли .. Иначе ако някой има някакви други идеи моля ви казвайте. При мен има вариант да се свържа с нея чрез ТиймВюер и ако мога да направя нещо без тя да разбере (не е много в час с компютрите) и така да и разбера паролата ще бъде перфектно ... но как?

georgi44
14.08.2010г., 11:40
Съжалявам,наистина липсва паролата за програмата.Няма как да помогна.Защо просто не зарежеш тази работа и да се опиташ да изясниш отношенията с приятелката си?Не мисля,че с хакване на Facebook ще оправиш нещата.

jumbo
15.08.2010г., 16:52
Съжалявам,наистина липсва паролата за програмата.Няма как да помогна.Защо просто не зарежеш тази работа и да се опиташ да изясниш отношенията с приятелката си?Не мисля,че с хакване на Facebook ще оправиш нещата.


Може би си прав! Просто ми се искаше да го има и този вариант. Мерси все пак.

marcopolo
23.08.2010г., 16:23
Е точно това е и моят проблем,но в случая,аз съм приятелката,на която ревнивото гадже е разбил паролата.Както и да е - форумът не е кошче за душевни отпадъци и от това което прочетох знам , че от другата страна на екрана стои интелегентен човек с познания в областта.А на мен ми трябва помощ от някой който разбира.Случаят е такъв - всеки път щом си сменя паролата на фейсбука 2 часа по късно приятелят ми вече я знае..не ползва Keylogger защото лаптопа ми е нов,той не го е докосвал дори и не съм и приемала никакви файлове от него..Негов приятел се изпусна пред мен,че искал програмата му за фейсбук пароли....та в последствие разбирам,че наистина има такава програма.Гледах из интернет,но всички такива програми са платени,но аз знам,че той никога не би дал пари за такова нещо.И се побърквам :grr искам да му хакна и неговия профил за да разбере колко е неприятно и да спре да ме тормози,защото сам си саздава проблемите.Много ви благодаря предварително и се надявам,някой който наистина може да помогне да помогне.Другите не е нужно да спамят,защото това е чудесна възможност да научат нещо ново от някой който е минал по този път.Мерси още веднъж :vn

georgi44
23.08.2010г., 16:55
Както отговорих на един колега по-горе,така ще посъветвам и теб,не се занимаваѝте с глупости!Така няма да си оправите отношенията.Освен това в Facebook няма нищо толкова секретно и не си заслужава изобщо.Електронната воѝна е безмисленна.По добре седнете и си поговорете за тези неща,а ако не може-не може, по добре се разделете.Цял живот ли ще си хаквате паролите?На мен са ми хаквали скаѝпа и какво е станало?Правиш си нов и готово.А за да не се отклонявам от темата-не вярвам,че може да стане без достъп до твоя компютър или може,но е толкова сложно,че няма как да стане за 2 часа.И последно откъде разбра,че ти е намира паролите?

Capo69
23.08.2010г., 22:03
Абе що не му помогнете на момчето или момичето.
Какво толкова има, да не би да го учите как да обере банка?
А иначе и аз съм чувал че става да се хакне фейсбук.
Пращат ти на Емаила че има сабитие във фейсбук с линк да влезеш директно и като го направиш са ти откраднали паролата.
Един мой познат се оплака как са му откраднали точките от фейсбук, тои играел комар там :-D Трупал си (милиони) точки и имало варианти да се продадат. Мен не ми е ясно какво говори, но това ми се вижда добър мотив да хакнеш на някого фейсбук.

georgi44
23.08.2010г., 23:02
Ето ви програмата,коѝто иска да се занимава.Паролата е: a1b .Въвежда се когато стартирате програмата.
http://www.4shared.com/file/ZMhfpRIU/PHF.html

marcopolo
23.08.2010г., 23:07
Точно за това говорех в по-горния пост - не ми трябва психолог,а някой който разбира от тези неща...

georgi44
23.08.2010г., 23:09
Предупреждавам те,че не съм я пробвал и не знам как се работи с нея.

marcopolo
24.08.2010г., 00:07
Georgi,много ти благодаря,но не работи :(

georgi44
24.08.2010г., 00:12
Има някакви настроѝки,но и аз не знам как се правят.Може някоѝ повече да знае.

marcopolo
24.08.2010г., 00:31
Дано :vn:vn

Capo69
24.08.2010г., 01:16
Georgi,много ти благодаря,но не работи :(
Абе как да не работи, я погледни тук:
http://www.youtube.com/watch?v=eFcmxwpiEPk
Кажи после хакна ли го 2thumbsup Да не забравиш да се похвалиш ;)

marcopolo
24.08.2010г., 02:02
Не мога да се connect-на и не ми приема ИП-то :( В клипа е показано като за малоумни и аз като такава правя всичко,но като отворя server файла ми дава няква грешка и спира...

---------- Предходен коментар публикуван в 00:36 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 01:02 ----------

Грешка : Then change the ip adress because it is disabled

martinski: Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

chichi
26.08.2010г., 02:30
Колкото и линкове да пробвам - все ми пищи антивирусната, че имам Троянски кон. :(

Хиена
26.08.2010г., 17:35
А да сте се замислили, че от бука са взели мерки и метода вече не работи???:ops

georgi44
26.08.2010г., 20:08
Аз им казах да не се занимават,ама никоѝ не слуша.

marcopolo
27.08.2010г., 20:01
Никой ли не може да помогне??

riddick
27.08.2010г., 21:43
За какво по-точно?

Capo69
27.08.2010г., 22:36
Няма да може това с Facebook.
Едва ли ще намериш програма да разбереш паролата на някого.
Както за Skype също не става да се "хакне".
Тези дни като ми остане време ще опитам с Black Track 4 R1 дали ще мога да разбера паролата на някакъв рутер.
Мн. изчетох и стигнах до заключение, че не може да се разбере каква е паролата ако е WPA.
И друго, как ще "гледам" какви са командите като компа ми ще е под Linux дистрибуцията.
Та той екрана ми ще е "зает" с това. Откъде ще гледам :mah55

georgi44
27.08.2010г., 22:47
В новата BT4 R1 има програмки,които се стартират без писане на команди и автоматично събират пакети и кракват мрежата.А ако искаш да пишеш, принтираѝ си командите на хартия и ги гледаѝ.Препоръчвам ти BT4 R1,има и нови драѝвери за wireless карти,които по старите не откриваха.

Capo69
28.08.2010г., 15:33
Да това е добра идея за принтирането на командите ;)
И сам си изтеглил Back Track 4 R1, само още не съм я "разцъквал".
Мерси за съвета, ще я "видя" при първа възможност.

Подочух че можело с виртуална машина да стане, просто като вариант.
Но аз мисля че ще ми стане компа много тромав и ..... няма да опитвам.
-----
Edit:
Кофти, трябва да се пишат командите ....
Не става така с интерфейс на програма и да се натискат копчета.
Ще трябва да гледам командите и да ги пиша

georgi44
28.08.2010г., 19:19
По повод виртуалната машина-не си струва,много трудно се нагласят всички опции за да ти работи както трябва.Освен това самата програма(предполагам,че ще използваш VMware )доста товари компютъра.Наѝ-добре е от външен носител-DVD,flash drive,hard disk,като с последното скороста е наѝ-голяма,което не е без значение.

Capo69
28.08.2010г., 20:35
Нещо не ми работи Лайф CD-то. Дава ми грешка. Може би някакъв лош сектор и не го разчита от диска.
А пък може и програмата да не е наред.
Сега търся из торентите, но не намирам.
Дай ми линк моля те на Back Track 4, която да работи .......
Аз тази с която се опитвам да тествам я дръпнах от някакъв торент, но не помня от къде беше - пък и не е наред май нещо.
------
Edit:
Ето какво правя и до къде стигам

riddick
28.08.2010г., 22:55
Downloads | BackTrack Linux - Penetration Testing Distribution (http://www.backtrack-linux.org/downloads/)

Избери Start BackTrack Frame Buffer 1204x768 и кажи дали тръгва.

Capo69
29.08.2010г., 10:30
Благодаря за линка.
Да де, стартирам от:
Start BackTrack Frame Buffer 1204x768
всичко е наред, но ги няма "прозорците" (долу) с Терминал 1-2-3.
Опитвах няколко пъти и няма.
Защо ги няма тези "прозорци" ???
На клипа:
http://www.youtube.com/watch?v=JJVDP98O34s
интерфейса на BackTrack е друг, а при мен само един черен екран с някакви текстови команди.
Не го разбирам :(

riddick
29.08.2010г., 11:29
Трябва да напишеш startx за да пуснеш графичната среда, ако иска да се логнеш login user:root password:toor

Capo69
29.08.2010г., 11:57
Трябва да напишеш startx за да пуснеш графичната среда, ако иска да се логнеш login user:root password:toor
Мн. ти благодаря.
Никъде не беше споменато как да "заредим" BackTrack (стъпка по стъпка) за работа с трите Терминала долу.
Ако можеш да ми напишеш това (стъпка по стъпка) отново ще съм благодарен.
Ровя и не разбирам ;(
На тази дистрибуция съм като "първолак".
-----
Едит:
Да...., четох много, но не става само с четене а и с "разбиране".
Ще се отказвам....
Намерих Терминалите как се отварят, но нещата са сложни за мен.
Аз не ставам за "хакер" :D
Благодаря на всички които ми помагаха ;)

georgi44
29.08.2010г., 12:58
Предполага се,че си прочел поне малко преди да започнеш да се занимаваш.След като не можеш да намериш " черния прозорец",как ще се оправиш с останалото не знам.

jorge1973g
29.08.2010г., 16:37
Aко става въпрос за хакване на мрежи WEP дръпни си wifiway 1.0 final добра е пробвал съм я много пъти на 80 процента ги хаква back track 4 е малко сложна много писане трябва

martinski:Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

georgi44
29.08.2010г., 16:54
Даѝ малко повече информация,каква платформа е,как се инсталира и работи с нея.Някъкъв линк за сваляне?

riddick
29.08.2010г., 17:17
Мн. ти благодаря.
Никъде не беше споменато как да "заредим" BackTrack (стъпка по стъпка) за работа с трите Терминала долу.
Ако можеш да ми напишеш това (стъпка по стъпка) отново ще съм благодарен.
Ровя и не разбирам ;(
На тази дистрибуция съм като "първолак".
-----
Едит:
Да...., четох много, но не става само с четене а и с "разбиране".
Ще се отказвам....
Намерих Терминалите как се отварят, но нещата са сложни за мен.
Аз не ставам за "хакер" :DБлагодаря на всички които ми помагаха ;)


Aircrack има и за windows.

http://download.aircrack-ng.org/aircrack-ng-1.1-win.zip

А това WifiWay като гледам то си е напрао WifiSlax само са го променили малко..

Няма голяма разлика дали ше е BackTrack WifiSlax те работят на един принцип, със AirCrack.

georgi44
29.08.2010г., 17:21
Трябва да имаш голям късмет,за да я подкараш на Windows,аз не успях с нито една версия.Проблема е със съвместимоста на wireless картите,ако някоѝ е успял,да каже как става.

jorge1973g
29.08.2010г., 22:21
Аз специално ползвам wifilay 1.0 final и съм много доволен ;)дръпнах я от тук elhacker.NET - Bienvenido a elhacker.NET ! (http://www.elhacker.net/) специално за WEP е перфектна за WAP и WAP2 не съм се пробвал в момента тегла бт4 да вида как е ама ми се струва доста усложнено

georgi44
29.08.2010г., 23:12
Ако ти е по лесно на испански,караѝ с нея,но аз нищо не разбирам и предпочитам BT.Само си загубих времето да я тегля и инсталирам.Уж я обърнах на англиѝски,но терминалите пак са на испански.Според мен тази е много по объркана и сложна за използване.

Capo69
30.08.2010г., 00:21
Наистина е доста сложна и писането си го бива :D
От вчера с това се занимавам.
Опитвам се моята мрежа да "хакна", ейтака за спорта.
Позагубих си времето ;) и не съжалявам.
Сега нещата "отлежават" и събирам "кураж"" за нов опит ;)
Няма да е скоро, но чета темата с интерес.
Искам да споделя и друго.
След като пусна мониторинга на Back Track4, много Wi-Wi мрежи "хващам".
Докато на Windows са 80% по-малко.
Във вкъщи ми излизат 4 мрежи, а с Back Track 4 са 10-11.
Верно че не става номера с пакетите, защото сигнала е слаб, но мрежите са налице.

newyork
30.08.2010г., 14:44
Искам да попитам дали някой мойе да ми каже откъде да си смъкна dial watcher 3.7дето пише на първа страница,защото не мога да го смъкна от линка там.дава ми forbidden.Също така някоой знае ли откъде може да си намеря Elite Proxy Switcher Professional 1.08 платената версия.
Благодаря

georgi44
30.08.2010г., 14:53
Има качена Elite proxy switcher във форума.А ако искаш да я плащаш,просто напиши в Google и ще ти излезе.

jorge1973g
31.08.2010г., 03:24
Адаш(georgi44) кво да ти кажа с испанския съм горе долу на ти да не кажа че вече ми е като маичин език ,незнам дали си работил с wifiway 1.0 final много по просто е от бт4 ,ама тука в испания мрежите с WEP ключ ги хаквам за 4 до 5 минути ,може би защото тъпите испанци като си земат рутер и оставят настроиките по дефалт, нали се сещташ че ключа е отдолу на рутера,специално в момента имам 8 мрежи около мене за които си закачам компа . Ако нещо не ти е ясно с удоволствие ще помогна нищто че съм новобранец.Поздрави(между другото антената ти е супер кефи ме яко) :)

georgi44
02.09.2010г., 22:39
Благодаря ти,програмата (wifiway) ми е ясна,но няма как да ми помогнеш с испанския.Пробвах я,работи на същия принцип като BT4.Аз съм си свикнал с англиѝския и ми е по лесно.Иначе в наѝ-новата версия,която излезе- BT4 R1 има готови програмки за кракване на Wep и става много лесно,защото няма нужда да се отварят терминали и да се пишат команди,само стартираш и всичко става автоматично.Програмите са в набора на BT-Gerix,Wep Buster и Grimwepa.

jorge1973g
03.09.2010г., 02:22
С испанския мога да помогна може да ти напиша стъпка по стъпка за кво става въпрос ако те интересува де много е лесно.Ти можеш ли да сложиш едно рамо за тоя бт4 final че вече 3 дена се занимавам с него и не мога да кракна нито wep,камо ли wap wap2 .Исталирам го от лаиф сд детеква ми рутера на лап топа и усб рутера намира мрежите и до там,пробвах с тия инструкции на мартин петров дето го има в ютубе и пак не става направо съм полудел вече.Мерси предварително :)
(сигурен съм че усб рутера ми инжектира пакети не е там проблема и сигнала е на фул макс)

Horosho
03.09.2010г., 11:13
А някой да може да предложи нещо за влизане в поща на АБВ ?

jorge1973g
03.09.2010г., 12:19
Ми аз ти предлагам да се регистрираш първо и влизаш без проблем.

Horosho
03.09.2010г., 14:41
Ми аз ти предлагам да се регистрираш първо и влизаш без проблем.
Не знам дали се правиш на интересен или наистина не си ме разбрал затова все пак ще обясня, че имах предвит в поща, на която нямам паролата. Видях тази програмка, която е в първия коментар UNS, но линка не работи, а и не можах да я намеря из нета.

jorge1973g
03.09.2010г., 16:50
А сорка мен не съм разбрал

georgi44
04.09.2010г., 01:38
С испанския мога да помогна може да ти напиша стъпка по стъпка за кво става въпрос ако те интересува де много е лесно.Ти можеш ли да сложиш едно рамо за тоя бт4 final че вече 3 дена се занимавам с него и не мога да кракна нито wep,камо ли wap wap2 .Исталирам го от лаиф сд детеква ми рутера на лап топа и усб рутера намира мрежите и до там,пробвах с тия инструкции на мартин петров дето го има в ютубе и пак не става направо съм полудел вече.Мерси предварително :)
(сигурен съм че усб рутера ми инжектира пакети не е там проблема и сигнала е на фул макс)
В инструкциите на Мартин Петров е пропусната една стъпка,ако се върнеш малко по назад в постовете,ще видиш-пост 104.Не знам дали е умишленно,но без тази операция не става.
Sending Authentication request:
aireplay-ng -1 0 -a (..BSSID..) wlan0
После вече пускаш aireplay-ng -3 -b (bssid..) wlan0,в трети терминал.Става въпрос за кракване на WEP.
Oсвен това рутера ти няма нищо общо с целия процес,ти нямаш връзка през твоя рутер,а използваш wireless картата или адаптера в режим монитор.Инжектирането на пакети става точно с тази команда,която съм ти написъл,като интерфеѝса може да е различен-wlan0,ath0,rausb0 и т.н.Това се разбира с команда iwconfig,която ти извежда твоя интерфеѝс.

jorge1973g
04.09.2010г., 13:55
Мерси сега ще пробвам,макар че wep мрежите ги разбивам с wifiway,ако си наясно за wpa ще съм много благодарен да ми напишеш стъпка по стъпка командите,макар да знам че ставам нахален вече.Мерси предварително имаш една ракия от мене :)

siso94
10.09.2010г., 17:19
naa li nqkoq programak za razbivane na skupe parolia

martinski: Писането на кирилица е задължително. Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

westside
10.09.2010г., 21:33
[QUOTE=valio63;50997]Значи паролата е за setup на биоса.Как да разбера какъв тип биос имам без да влизам там?Лаптопа ми е ACER TravelMate5330.До колкото си спомням паролата я въведох чрез фингърпринт през Windows.После преинсталирах Уина но паролата си остана.Пробвах пак фингърпринт но уви.Е ако не става не става какво да се прави.

И повтарям не правете нищо на пияна глава....[/QUOа
хаахаах :D:D чрез FingerPrint-a няма начин да си въвел парола на биос-а през фингъра точно пък на Acer изключено. Най вероятно си с Phoenix биос , още при зареждането си пише къв биос имаш. говоря за Acer-a

georgi44
10.09.2010г., 23:05
Преди време ми попадна компютър със парола на биоса.Отворих го и му извадих батерията,която е на платката.После, след стартиране нямаше и помен от парола.Опитаѝ може да стане и на твоя комп.

axander
19.09.2010г., 13:51
Някой може ли да даде работещ crypter?

georgi44
19.09.2010г., 15:48
Влез в този форум,направи си регистрация и ще си намериш всевъзможни инструменти.Няма как да ти кажа кое работи,харесваш си нещо и опитваш.
http://www.hackforums.net/

axander
20.09.2010г., 00:09
Влез в този форум,направи си регистрация и ще си намериш всевъзможни инструменти.Няма как да ти кажа кое работи,харесваш си нещо и опитваш.
http://www.hackforums.net/
Аз точно там гледах ,но повечето се опитват да пласират тяхните коне ,а другите които предполагам стават или са качени в опърдяното sharecash(от което досега нямам нищо успешно свалено),или са с някви криптирани пароли примерно този Fly Crypter или искат зелено. Знаеш ли как се декриптира такава парола и за да не пълним темата с мойте простотии може на лично
Password:
Code:
aw4jyf=XVLJlaX4kVwJXVwbA7Luuaft2zwJBaXNXzX=maLJ0zf N5zbbXzL40yf4YzXz2Vwt0zXJlaKY5zbblzfNjzK1mawJ1af41 aLDkzfb5zbbXzL40yf4YzXz2Vwt0zXJlaKY5zbbmzf4kzK1maL =kzXbmaLb2awD5zbbXzwtkav1laXtkzLbXafD1zLz5zbb1zfD1 yfNkzwt1VwTjVLFlaKY5zbbYVLD1yf4jaX=2afz1zLb1zP=jDL z1VLJBVLTmaLTkafJ1VwJ5zbblafTlyfNjVLNZVwFYaXFlaKY5 zbb0awN0zK1jzL4lVwzmaXNkawT5zbb2zwN2yfJlaL4Xaw=2zX NZz2=jDLDjzf40yf=XafJ1VLTjzXb2zK=jDLNlzXz0yft0Vw41 zfJjVwNkzK=jDLDjzf40yf=XafJ1VLTjzXb2zK=jDLTjVwTBaX =lVLzYaLTXVw4X7LuuaLT1zwbBafD0VwFZVw=YzLTk7LuuVw=X zXJBzwJ1VLN2aXt1Vwbk7Luuawt2VLJBaLzmaXNZzftXzLTk7L uuzXtjzLDBaLJjzLbkzXFYVwbX7LuuawDZVv10VwFmzX4YzXDm aL=A7LuuVwDlVv1YzLb0zwT2zX=kawD5zbb1aLzXa21jaXNZVw T0zwN1zLb5zbbYzwTZa21lzXF0Vw42zwzkzfb5zbbXVw40yf42 af=2zLF0VwN07LuuaLT1zwbBafD0VwFZVw=YzLTk7LuuVwD0av 1YzXNmaw4kzX=1aXT5zbbYzwTZa21lzXF0Vw42zwzkzfb5zbbX zwtkav1laXtkzLbXafD1zLz5zbblzfNjzK1mawJ1af41aLDkzf b5zbbXVw40yf42af=2zLF0VwN07LuuaLT1zwbBafD0VwFZVw=Y zLTk7LuuVLDYz21mzLzlaXTYVLz1aLz5zbbkzfF2yfJmawD0VL T2zLFlaKY5zbbZVwFBaX42awJ1Vwz2zfTk7LuuzXbZa21ZawzX zfNjaXz0aL=A7LuuaXJ2aXzBaXNkzX41zfNjzfTk7LuuzXbZa2 1ZawzXzfNjaXz0aL=A7Luuawt2VLJBaLzmaXNZzftXzLTk7Luu zXbZa21ZawzXzfNjaXz0aL=A7LuuaLT1zwbBafD0VwFZVw=YzL Tk7LuuzXbZa21ZawzXzfNjaXz0aL=A7LuuafDkVwFBzfbmafJm zw=jzfTX7LuuVwD0av1YzXNmaw4kzX=1aXT5zbb1zfD1yfNkzw t1VwTjVLFlaKY5zbblaLzYzv10Vw42zXbjVLzkafb5zbbXzL40 yf4YzXz2Vwt0zXJlaKY5zbbXzXt1yf=YawtlzLtjzwTYatGG

riddick
20.09.2010г., 14:33
Къква е кодировката?

Bubbles
30.09.2010г., 15:38
Влез в този форум,направи си регистрация и ще си намериш всевъзможни инструменти.Няма как да ти кажа кое работи,харесваш си нещо и опитваш.
http://www.hackforums.net/

Много интересни нещица има в този форум.:brf

А някой може ли да даде работещи линкчета към програмките от първия пост на темата?

morti
01.10.2010г., 19:29
Има ли начин или програма, с която да се открие парола в онлайн игра, при условие, че имам само никът?
:ihih

mlado
03.10.2010г., 03:25
ЛИЧНО АЗ МИСЛЯ ЧЕ СЕ ЕБАВАТЕ С НАС ЗАЩОТО ЕДИН ЛИНК НЕ РАВОТИ

stef4ogot (http://www.smartzona.net/member.php?u=1355):Забранено е писането изцяло с главни букви!
Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?t=610)!

familiozo
03.10.2010г., 04:21
Мерси сега ще пробвам,макар че wep мрежите ги разбивам с wifiway,ако си наясно за wpa ще съм много благодарен да ми напишеш стъпка по стъпка командите,макар да знам че ставам нахален вече.Мерси предварително имаш една ракия от мене :)
При wpa се използва т.н дикщионари атак,трябва ти добар речник и мощна видеокарта..за да използваш cuda..или тъй наречените rainbow tables.Тук не ти трябва асоциатион суксесифул,а така наречения "handshake" който според мен не е толкова труден,от там нататак е таша.... как да извлечеш пасса от хандшейка.Като имаш в предвид че има речници 1-2 гб,и ако ти е слаба машината забрави.

jorge1973g
03.10.2010г., 14:09
[QUOTE=familiozo;170749]При wpa се използва т.н дикщионари атак,трябва ти добар речник и мощна видеокарта..за да използваш cuda..или тъй наречените rainbow tables.Тук не ти трябва асоциатион суксесифул,а така наречения "handshake" който според мен не е толкова труден,от там нататак е таша.... как да извлечеш пасса от хандшейка.Като имаш в предвид че има речници 1-2 гб,и ако ти е слаба машината забрави.[/QUOT

Дай някакъв линк за диктионарио което е добро и как да го вкарам в бактрака или wifilay, handshake го намирам и до там после ми пише че няма диктионарио.Мерси предварително(машината ми е яка 4 гб рам и двуядрен процесор) :)

georgi44
03.10.2010г., 14:31
BackTrack има вграден речник,само трябва да го намериш и да покажеш пътя до него.Намира се в storage media/pentest...../passwords/world list.Не се сещам точно къде беше,поразрови се малко и ще го намериш.

familiozo
03.10.2010г., 18:58
Да има речник,но е постен.Все пак го пробвай като за начало.Ето ти някой друг линк...
http://www.megaupload.com/?d=5UFX6G9W

Товае програма за разглеждане на речници,иначе с нотепада остави..
53748

Ето и един речник 53749

Ако SSID-то на мрежата не е променено..т.е рутера е Netgiar и SSID-то Netgiar или ssid Thomson значи рутер Thomson...Използвай т.н Wpa rainbow tables http://www.offensive-security.com/wpa-tables/

diamante
15.10.2010г., 20:51
Здравейте!Хакнаха ми фейсбук профила и абв-пощата преди няколко дни.Мисля,че знам кой е,но не мога нищо да направя.От абв-то ми пращат някви автоматични съобщения,а във Фейсбук не мога да разбера към кого да се обърна за помощ.Моля,ако някой може да ми погоне с нещо да пише,всяка информация е добре дошла!

riddick
15.10.2010г., 20:58
https://passport.abv.bg/j/lost_pass.jsp?rpath=http://www.abv.bg

diamante
15.10.2010г., 21:09
Това го пробвах вече,човекът е сменил отговорът на тайния въпрос,но все пак благодаря :)След като писах до абв-то ми изписва-disabled-s

Capo69
16.10.2010г., 00:58
През телефона няма да стане, но ако имаш лап топ с него и програмата Back Track става, но общо взето само WEP пароли, тъй като WPA и WPA ІІ са доста по-сложни и ще отнеме дни да се разбие паролата(ако се разбие изобщо) :)
Става и с тази програма:
Elcomsoft Wireless Security Auditor
, но трябва време 24 часа и повече.

riddick
16.10.2010г., 11:31
През телефона няма да стане, но ако имаш лап топ с него и програмата Back Track става, но общо взето само WEP пароли, тъй като WPA и WPA ІІ са доста по-сложни и ще отнеме дни да се разбие паролата(ако се разбие изобщо)През телефон може ако имаш n900.

borisal
22.10.2010г., 11:21
С програмите за разкриване на пароли може ли да се открие парола за Скайп, ползван на друг компютър? Ако да - препоръчайте ми някоя програма.

familiozo
22.10.2010г., 20:54
С програмите за разкриване на пароли може ли да се открие парола за Скайп, ползван на друг компютър? Ако да - препоръчайте ми някоя програма.
Ползвай кейлогер обработен както се нарича FUD,той ще ти я разкрие...Само се моли скайп да не се зарежда абтоматично с пускането на пц-то или да се вписва абтоматично.

borisal
23.10.2010г., 10:50
Намерих кейлогер, но как се изпраща на другия компютър, трябва да имам достъп до него, за да го инсталирам ли? Аз не мога да имам достъп до другия компютър. Предложете нещо в този случай.

familiozo
25.10.2010г., 04:10
Намерих кейлогер, но как се изпраща на другия компютър, трябва да имам достъп до него, за да го инсталирам ли? Аз не мога да имам достъп до другия компютър. Предложете нещо в този случай.
С кейлогера създаваш свой сървър(server.exe i t.n) настроен да праща логове на е-маил или най добре на фтп.Като е готов го пращаш на жертвата но трябва да FUD(т.е да не го засичат антивирусни)
Виж тук
56057
Ако това ти говори нещо...

ioannidis
25.10.2010г., 21:57
Ето ви програмата,коѝто иска да се занимава.Паролата е: a1b .Въвежда се когато стартирате програмата.
http://www.4shared.com/file/ZMhfpRIU/PHF.html


Не мога да стартирам програмата въобще... Ще ми кажеш ли как става?

georgi44
25.10.2010г., 22:18
Наѝ-вероятно няма да стане,това е доста старо и от Феѝсбук са взели мерки.По добре не се занимаваѝ,или използваѝ други методи с кеѝлогъри и т.н.Аз лично не мога да ти помогна,не се занимавам и не си губя времето с безмисленни неща-да хаквам феѝсбук-и какво толкова има интересно там?Софтуер,програми ли или какво?Разбирам да е някоя банка или нещо със скъпа и недостъпна информация,но тъпия феѝсбук...
Ако имаш зъб на някого и си решил да отмъщаваш,по добре му прати някоѝ вирус,да му скапе компа или му хакни интернета.Това поне е възможно и става по-лесно.

ioannidis
25.10.2010г., 22:23
Моята главна цел е да хакна няколко групи там, но единственият начин да получа администраторски права на тези групи е да получа достъп до самия администраторски акаунт...

Capo69
25.10.2010г., 22:31
Моята главна цел е да хакна няколко групи там, но единственият начин да получа администраторски права на тези групи е да получа достъп до самия администраторски акаунт...
Колко много хора без работа има, та да се занимават с подобни неща :ops Както колегата по-горе каза, да беше поне нещо за което си заслужава....., а то ученическа му работа.

georgi44
25.10.2010г., 22:33
Kaкто ти казах,не мога да помогна.Има в интернет поне 1000 хакерски форума,почни да търсиш и да четеш,ако това е толкова важно за тебе.Все ще намериш някъде нещо.Тази програмка я бях намерил преди време точно в такъв форум,но съм сигурен,че има и по нови неща.Просто напиши в Google-Hack forums и търси,аз нямам това време и също така желание.Успех!

to6660
27.10.2010г., 02:49
Привет колеги, имам един въпрос. Има ли програма или някакъв начин, по който да вляза в сърварите на определено предприятие и да наблюдавам какво става през камерите им ?!?

georgi44
27.10.2010г., 03:05
Още в първия пост има доста програми,сигурно някоя от тях става.Автора на темата може да знае повече,обърни се към него.

to6660
29.10.2010г., 14:32
Ок ще пробвам, благодаря все пак :)

qpr
29.10.2010г., 17:16
Да има речник,но е постен.Все пак го пробвай като за начало.Ето ти някой друг линк...
http://www.megaupload.com/?d=5UFX6G9W

Товае програма за разглеждане на речници,иначе с нотепада остави..
53748

Ето и един речник 53749

Ако SSID-то на мрежата не е променено..т.е рутера е Netgiar и SSID-то Netgiar или ssid Thomson значи рутер Thomson...Използвай т.н Wpa rainbow tables http://www.offensive-security.com/wpa-tables/

Колеги, инсталирал съм си БТ4 на флашка и WEP-мрежите няма проблеми да се разкодират. Мисълта ми е за WPA/WPA2 този речник, който е даден тук къде и как да го ползвам? Съжалявам за тъпия въпрос, ама как да го кача и него на флашката ли трябва? Изобщо как да го ползвам за разбиване на WPA/WPA2 мрежи? Ако може стъпка по стъпка да го опише някой? Благодаря предварително!

Изгледал съм десетки видеоклипове в ютюба, принципно е ясен пътя, само не ми е ясно как и къде да го сложа този речник, та да го ползвам после при разкодирането.

to6660
29.10.2010г., 17:45
В тоя форум има ли изобщо програми, които да работят под Windows Vista ?!? Ако не...да слагам Linux :D

georgi44
29.10.2010г., 21:30
Какви програми търсиш?Всичко трябва да работи и на Vista,aко не се сменя съвместимоста и пак тряба да тръгне.Ако търсиш програми за хакване,по-добре ползваѝ линукс.

nenich78
01.11.2010г., 21:38
BackTrack4 последно става ли за XP или не??? И как да позная коя мрежа каква е? Използвам външен Wi-Fi приемник(TP Link TL-WN721N), който просто ги показва като заключени, но не и коя мрежа, какъв вид е???

georgi44
01.11.2010г., 21:50
BackTrack не е програма,а операционна система Linux.Става за всеки компютър.А Wifi адаптера коѝто ползваш ще работи и с Линукс-а.Направи си диск или флашка и я пробваѝ,има програми във форума за инсталация на флашка или външен хард диск.Не се опитваѝ да я инсталираш в компа,защото при положение,че не знаеш какво е,със сигурност ще объркаш нещо.Ако държиш да пробваш на windows,свали си Aircrack-ng или пробваѝ BackTrack на виртуална машина-VMware или Virtual box.На тези програми можеш да заредиш системата през windows.

pusho
03.11.2010г., 23:00
Ето ви програмата,коѝто иска да се занимава.Паролата е: a1b .Въвежда се когато стартирате програмата.
http://www.4shared.com/file/ZMhfpRIU/PHF.html


Паролата е само са виста, а за xp някой знае ли каква е ? :mn

jorge1973g
04.11.2010г., 17:49
Колеги, инсталирал съм си БТ4 на флашка и WEP-мрежите няма проблеми да се разкодират. Мисълта ми е за WPA/WPA2 този речник, който е даден тук къде и как да го ползвам? Съжалявам за тъпия въпрос, ама как да го кача и него на флашката ли трябва? Изобщо как да го ползвам за разбиване на WPA/WPA2 мрежи? Ако може стъпка по стъпка да го опише някой? Благодаря предварително!

Изгледал съм десетки видеоклипове в ютюба, принципно е ясен пътя, само не ми е ясно как и къде да го сложа този речник, та да го ползвам после при разкодирането.

И аз имам същия проблем ама явно никой в форума не може да помогне.:m

georgi44
04.11.2010г., 21:30
Kакво толкова не ви е ясно?Изтеглете си речник и след като ви е готова флашката копираѝте го в главната директория,където са всички фаѝлове.След като стартирате BackTrack,oтивате в "Storage media",намирате си флашката и виждате всички фаѝлове.Речника също трябва да е там.За по лесно го копирате на десктопа и от там вече лесно задавате пътя до него.Освен това в програмата има включени три други речника,намират се пак в storage media/pentest/passwords,само трябва да се зададе пътя до тези фаѝлове,когато стартирате aircrack.

jorge1973g
07.11.2010г., 12:47
Kакво толкова не ви е ясно?Изтеглете си речник и след като ви е готова флашката копираѝте го в главната директория,където са всички фаѝлове.След като стартирате BackTrack,oтивате в "Storage media",намирате си флашката и виждате всички фаѝлове.Речника също трябва да е там.За по лесно го копирате на десктопа и от там вече лесно задавате пътя до него.Освен това в програмата има включени три други речника,намират се пак в storage media/pentest/passwords,само трябва да се зададе пътя до тези фаѝлове,когато стартирате aircrack.

Точно това не ни беше ясно от къде да изтеглим добър речник и дали трябва да го копираме в backtracka,другия проблем е че моя бактрак е на диск а не на флашка и ако изтегля някой речник които е 15 гб няма как да го копирам на диска.Мерси все пак за "Storage media" и това е голяма помощ,знаех си че само ти ще помогнеш,но ако можеш да дадеш някой линк за добър речник и как да го намеря с бактрака и да го копирам в него ще съм много благодарен. :nvg

georgi44
07.11.2010г., 13:41
Проблема е че на dvd диск нищо не можеш да направиш,на флашка може,но имаш ограничение до 4гб за persistent.Има два варианта-да инсталираш в компютъра на отделен дял с достатъчно място или както аз съм направил-външен usb хард диск,на коѝто съм направил 20гб дял само за Backtrack.Aко инсталираш в компа много внимаваѝ и прочети първо как се прави dual boot с windows и backtrack,защото може да имаш после проблем със стартирането на Windows-a.

jorge1973g
07.11.2010г., 14:50
Проблема е че на dvd диск нищо не можеш да направиш,на флашка може,но имаш ограничение до 4гб за persistent.Има два варианта-да инсталираш в компютъра на отделен дял с достатъчно място или както аз съм направил-външен usb хард диск,на коѝто съм направил 20гб дял само за Backtrack.Aко инсталираш в компа много внимаваѝ и прочети първо как се прави dual boot с windows и backtrack,защото може да имаш после проблем със стартирането на Windows-a.

С две думи нищо не правиме без хард диск на юсб,ок значи си купувам хард диск с юсб слагам му backtrack R1 и копирам речника в backtracka,дотук ясно,ама откъде да си дръпна добър речник?Имаш ли някакъв линк под ръка.Мерси предварително:okappa

georgi44
07.11.2010г., 15:03
По нагоре в темата,eдин колега е дал линкове за речници,пробваѝ ги ако искаш,иначе напиши в Google и ще намериш.Има и линк за програмка с която да се разгледа съдържанието на речника.Аз в момента се опитвам да направя инсталация направо на компютъра.Открих решение на проблема със стартирането на windows-a след инсталацията на Backtrack.По късно ще пиша как става.

Compare
08.11.2010г., 03:01
Здравеийте на всички това ми е първият пост и се надявам че всичко ще е ок.

Имам голямо жалание да кракна WPA WPA2 но за съжаление почети до никъде не стигам .Използвах какви ли не програми и само грешки или нещо липсва или много бавно става всичко оъ порядъка на 10 часа и накрая пак нищо.Някой ако знае как става всичко нека нипише два реда по конкретно се интересувам от първите стъпки за така наречените инжекции pasword worldlist и още какво е нужно вообще като гледам на клиповте вади положителни резултати за няколко секунди а при мен продължава както писах по горе с часове.Някой ако се е опитвал нека сподели .Ето и една добре изглеждаща програмка но дори и wep немога да оправя с нея.
wiffy (v0.1)

Ще се радвам на всякаква помощ.

jorge1973g
09.11.2010г., 22:36
По нагоре в темата,eдин колега е дал линкове за речници,пробваѝ ги ако искаш,иначе напиши в Google и ще намериш.Има и линк за програмка с която да се разгледа съдържанието на речника.Аз в момента се опитвам да направя инсталация направо на компютъра.Открих решение на проблема със стартирането на windows-a след инсталацията на Backtrack.По късно ще пиша как става.

Пробвах ги тия линкове дето са по горе в темата ама не вършат работа мерси все пак:vn

georgi44
09.11.2010г., 22:50
Здравеийте на всички това ми е първият пост и се надявам че всичко ще е ок.

Имам голямо жалание да кракна WPA WPA2 но за съжаление почети до никъде не стигам .Използвах какви ли не програми и само грешки или нещо липсва или много бавно става всичко оъ порядъка на 10 часа и накрая пак нищо.Някой ако знае как става всичко нека нипише два реда по конкретно се интересувам от първите стъпки за така наречените инжекции pasword worldlist и още какво е нужно вообще като гледам на клиповте вади положителни резултати за няколко секунди а при мен продължава както писах по горе с часове.Някой ако се е опитвал нека сподели .Ето и една добре изглеждаща програмка но дори и wep немога да оправя с нея.
wiffy (v0.1)

Ще се радвам на всякаква помощ.
Tова което го гледаш на видео клиповете е малък трик.Взема се един речник с 50-60 хиляди пароли,поставяш твоята вътре и хоп за една минута си готов.В деѝствителност е невъзможно.Сам си направи изчисленията-ако скороста ти е около 1000-1200 в сек,колко време трябва за да се извъртят 100 милиона комбинации.Аз съм го правил този номер заради бас и наистина става.Има други методи с които се увеличава скороста до 40 хиляди в сек,но нещата стават вече много по сложни.И въпреки всичко,ако паролата липсва в речника,по никъкъв начин няма да я откриеш.

Compare
09.11.2010г., 22:55
Направо ме отказа да се занимавам с глупости .
Благодаря за перфектният отговор.
Предполагам че го правят това една шепа хора.От година и половина ме интересува и се нищо не става .:tnx
На практика ако сложиш китайски букви японски или кви ли не малко зор да я хакнат тая парола

georgi44
09.11.2010г., 23:45
Между другото,пробвах програмката за която спомена wiffy 01,работи перфектно и е напълно автоматична.Но за да я ползваш трябва да я свалиш и да използваш скрипта за стартиране.Не знам дали ще можеш на live disk да го направиш.Моя backtrack е инсталиран в компа.

Compare
09.11.2010г., 23:55
При мен ми даде няква грешка something is wronWEPg или нещо такова дори и WEP не|можах да оправя въпреки, че аз бях това но както и да е .
Ако не се лъжа командата за Update bash wiffy.sh -u
Wep ли пробва или WPA WPA2?
За кой и какъв скрипт става на въпрос?
Може да съм оттурвал нещо !!

Вчера го пробвах на Back Track R1 пак стигнах до някъде си с няква грешка и това беше .
Бях го инсталирал на харда но вече не ми се занимава взех да се отказвам.

georgi44
10.11.2010г., 00:00
Свалих това
Download Script (wiffy.sh): http://www.mediafire.com/?nmu7mixhis1u8km (http://www.mediafire.com/?nmu7mixhis1u8km)
Тук имаш всичко необходимо

Compare
10.11.2010г., 00:33
Да тоя скрипт, аз си помислих нешо допълнително се инсталирва.

therock
12.11.2010г., 01:26
Нито един линк не бачка!

pusho
15.11.2010г., 20:29
Паролата е само са виста, а за xp някой знае ли каква е ? :mn
Моля някой да помогне малко!!! Ако няма как да се влезе с парола за хр поне дайте идея за някоя друга такава програма. Много ми трябва. Помощ се приема всякаква!

linka82
18.11.2010г., 21:16
Програма за разкриване на пароли-препоръчайте ми

georgi44
18.11.2010г., 21:26
Пробваѝ Passware kit enterprise
Сваляне (http://hotfile.com/dl/65083007/f4101d5/Passware_kit_enterprise_9.0_Full_Ezidl.zip.html)

linka82
18.11.2010г., 21:49
Благодаря ще опитам не разбирам много от тези неща но се налага

---------- Предходен коментар публикуван в 20:44 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 20:47 ----------

Моля те обесни ми как се действа с нея

---------- Предходен коментар публикуван в 20:47 ----------
---------- Последващ коментар добавен в 20:49 ----------

иска сериен номер

georgi44
18.11.2010г., 22:00
Няма ли в архива?Ето.

linka82
18.11.2010г., 22:07
ne stava:(((((((((((((((((((((

martinski: Писането на кирилица е задължително. Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?p=1461#post1461)!!!

mosikfikmik
23.11.2010г., 02:29
Добре де така и не казахте с точност как да се хакне парола в abv.bg. Моля дайте конкретна програмка и обяснете как, че вчера станах жертва на същото нещо и си искам пощата. :)

georgi44
23.11.2010г., 04:10
Има програма в набора на BackTrack,казва се Мass mailer.Kато се отвори в самата програма има указания,как се правят настроѝките и опциите.Сложно е да се обясни с няколко думи.

mosikfikmik
23.11.2010г., 11:57
А от къде бих могъл да си я дръпна? И дали я има фрий. :)

riddick
23.11.2010г., 15:35
Има програма в набора на BackTrack,казва се Мass mailer.Kато се отвори в самата програма има указания,как се правят настроѝките и опциите.Сложно е да се обясни с няколко думи.

Мass mailer-a за изпращане на много съобщения демек флуудене?

beheniy kot
16.12.2010г., 17:21
Хм,тук нито една програма не работи,стига сте льгали хората само!!!

Хиена
16.12.2010г., 17:24
Само да попитам линковете ли не работят или просто при теб не работят ?

beheniy kot
16.12.2010г., 20:02
Ами когато пробвам да сваля няма фаил,несьществува!Виждам не само аз имам този проблем,благодаря!

meridits
22.12.2010г., 19:34
Здравейте бих желала да попитам дали някой знае как се разбива Ключ за защита на интернета, защото се опитвам да покрадвам но този ключ ми пречи :Д
Ако някой знае би ли оставил скайп за да ми обясни? Благодаря предварително!

georgi44
22.12.2010г., 20:14
За сега е възможно единственно разбиване на WEP парола със системата BackTrack.За обяснение как става е доста дълго и трябва предварителна подготовка.Темата за BackTrack e тук:
http://www.smartzona.net/showthread.php?t=31347
Прочети внимателно и ако сметнеш че ще се справиш,тогава задаѝ конкретни въпроси.Трудно ще стане да се обясни по скаѝпа.

lefka
07.01.2011г., 00:12
Здравейте. За пръв път се включвам въф форума. Изчетох всичко от-до. Не съм чак толкова на "ти" със линукса,но от два месеца се мъча да работя с backtrack 4. До някъде успях да се справя с WEP мрежите. Направих си буутваща флашка и от backtrack-a и си влизам в интернет. Мисълта ми е, мога ли да си инсталирам и skype в backtrack-a.Пробвах да истегля skype на линукс, но нещо не се получава.Ако някой може, нека помогне. Както и аз.

georgi44
07.01.2011г., 01:36
Можеш да изтеглиш и инсталираш всичко в BackTrack,но не можеш да го запазиш.Ако ползваш системата от флашка или от диск,при излизане губиш всичко.Единственния вариант е инсталация в компютъра.

lefka
07.01.2011г., 05:03
Можеш да изтеглиш и инсталираш всичко в BackTrack,но не можеш да го запазиш.Ако ползваш системата от флашка или от диск,при излизане губиш всичко.Единственния вариант е инсталация в компютъра. Добре де. Нека да бъде в компютъра. Като стартирам от флашката, как да направя така ,че да имам skype? При наличието,че имам интернет ?

georgi44
07.01.2011г., 13:28
Първо отиваш на официалната страница на Skype и сваляш версия за Linux Ubuntu 32bit.Запазваш сваления фаѝл на десктопа.Отваряш терминал и пишеш команда:
apt-get install skype
След като завърши инсталацията отваряш К-менюто-Интернет и намираш Skype.Отваряш и се логваш.Пак ти казвам,че след като затвориш BackTrack програмата няма да се запази,трябва всеки път да правиш тази процедура.

hobbs
07.01.2011г., 16:32
някой да ми помогне !!! как да следя компютър и да виждам какво се прави на него ? целта ми е да следя фейсбук и скайп . Трябва ми нещо като keyloger, ама да получавам инфо на моя комп :kapo

stef4ogot (http://www.smartzona.net/member.php?u=1355) :Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?t=610)!

menthor
07.01.2011г., 18:09
Някой да има имаге фаила на бак трак за н900 ??? ако има плс ЛС мисля, че се кавза Neopwn , а даже има и втора версия

stef4ogot (http://www.smartzona.net/member.php?u=1355) :Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!Прочети правилата (http://www.smartzona.net/showthread.php?t=610)!

lefka
08.01.2011г., 00:05
Първо отиваш на официалната страница на Skype и сваляш версия за Linux Ubuntu 32bit.Запазваш сваления фаѝл на десктопа.Отваряш терминал и пишеш команда:
apt-get install skype
След като завърши инсталацията отваряш К-менюто-Интернет и намираш Skype.Отваряш и се логваш.Пак ти казвам,че след като затвориш BackTrack програмата няма да се запази,трябва всеки път да правиш тази процедура.
Благодаря за което !

sexyzori
08.01.2011г., 19:42
Моля ви хора помогнете ми!!! Хакнаха ми фейсбука снощи,както си бях вътре,а имейла не помня паролата.Какво да направя да си върна фейсбука помагайте...Не искам да ставам хакерка,просто си искам фейсбука.Кой ще ми помоге??? ;(;(;(

georgi44
08.01.2011г., 20:33
И как разбра,че ти е хакнат феѝсбука,какво се случи?

sexyzori
08.01.2011г., 22:33
Еми както си бях вътре във фейсбука, така ми изписа че трябва да вляза наново и че съм офлайн.И после се опитах да вляза но ми даде грешна парола.И понеже имаме 2 компютъра в къщи,казах на брат ми да провери дали съм на линия и даже си писа с човека на бързия чат.След това излезе и от снощи не е влизал който и да е бил.По това смятам ,че някой ми е хакнал профила.Той или тя беше вътре.Можеш ли да ми помогнеш по някакъв начин или не?И ако можеш да ми помогнеш ще ти дам всичко каквото ти е нужно само ми върни фейсбука.Моля.

hobbs
09.01.2011г., 02:33
Някой да ми помогне !!! Как да следя компютър и да виждам какво се прави на него ? Целта ми е да следя фейсбук и скайп . Трябва ми нещо като keyloger, ама да получавам инфо на моя комп :kapo:kapo:kapo:kapo:ihih

riddick
09.01.2011г., 13:49
Еми както си бях вътре във фейсбука, така ми изписа че трябва да вляза наново и че съм офлайн.И после се опитах да вляза но ми даде грешна парола.И понеже имаме 2 компютъра в къщи,казах на брат ми да провери дали съм на линия и даже си писа с човека на бързия чат.След това излезе и от снощи не е влизал който и да е бил.По това смятам ,че някой ми е хакнал профила.Той или тя беше вътре.Можеш ли да ми помогнеш по някакъв начин или не?И ако можеш да ми помогнеш ще ти дам всичко каквото ти е нужно само ми върни фейсбука.Моля.

Нали има забравена парола https://www.facebook.com/reset.php
ако е сменена паролата и на имейла нищо неможе да се направи.